Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a muszlim fériakról?
itt azért már olvastam pár kérdést muszlim ügyben, ahol a kérdező feleség szabadult volna a házasságból és ehhez kért tőlünk(?!) segítséget
olyant is olvastam itt, aki megszívta a pakisztáni férjével, mert az egy állat és most tőle menekülne egy másik pakisztánihoz - na ő a menthetetlen, de a szavaid alapján te is
Összeházasodtok, a tulajdona leszel, szülsz neki gyereket akit majd az anyja fog nevelni, ha nem fog neked tetszeni a helyzet, akkor meg mehetsz a francba..vagy bezárnak! Egyik sem jó megoldás.
Legalább itthon házasodnátok össze. Legyen már eszed, te nő.
Jajj, egy újabb áldozat!
Nem ajánlanám, hogy hozzámenj, már leírták előttem páran, de Te döntesz...
A véleményem pedig a muszlim fériakról nagyon rossz,, a világon a legrosszabb emberek!
Nekem van (iraki) muszlim barátom. Nagyon jó ember. Ő mindig azt mondja, hogy sohasem venne el muszlim nőt, ő csak európai nőt vesz majd feleségül, mert nem hisz a muszlim hagyományokban, társadalmi elvárásokban, nem tetszik neki, ahogyan a nőket nevelik a szülőhazájában. Ő egyenrangú társat keres magának. Náluk ez családi hagyomány, a szülei és az idősebb testvérei is meglehetősen liberális elveket vallanak.
Ezen kívül még egy vegyesházasságot ismerek, ez is jól működik (a férj itt maradt Magyarországon az orvosi egyetem után.) Nagyon sok magát európainak mondó férfi kalapot emelhetne az előtt, ahogyan bánik a feleségével és a gyerekeivel.
A saját baráti körömben tapasztaltak alapján én nem idegenkedek annyira a muszlim férfiaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!