Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hülyeség a jegyben járás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség a jegyben járás?

Figyelt kérdés

januárban volt a 4. évfordulónk, az én szüleimnél lakunk másfél éve, de ő 2 hetente pár napot (2-3-4) otthon tölt a beteg anyukájával.

augusztusban lesz elegendő tőkénk albérletbe költözni.

kb tavaszra tervezi az eljegyzést, én tuti igent mondok neki :)

Viszont esküvőre még nem lenne elég pénzünk, csak kb 2 év múlva. Így értelmetlen már tavasztól jegyben járnunk?

2013. jan. 31. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

mi 4 évig jártunk jegyben, az elso évfordulonkon megkérte a kezem.

Tesomék már tobb mint 10 éve jegyesek (ennyi ideje is élnek egyutt). Nekik igy jo, nem akarnak házasodni (korulményes a dolgo, mert a tesom szlovák állampolgár és nincs pénzuk a papírozásra).

Senki se szoljon bele, hogy most hány évig jártok jegyben. Ti dolgotok és kész.

2013. jan. 31. 13:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Én sem tartom hülyeségnek az eljegyzést. Nekem az eljegyzés azt jelenti, hogy igen is komolyan gondolom a párommal a kapcsolatomat, vele képzelem el a jövőmet, és nem csak "járogatunk", hogy majd lesz valami. Normális esetben nem mindenkinek kéri meg a kezét a párja, hanem csak ha úgy gondolja, hogy megtalálta azt a személyt akivel le szeretné élni az életét. Szerintem egy eljegyzés nem attól függ, hogy utána mikor tudnak összeházasodni, meg, hogy csak akkor kéri meg valaki a kezem, ha fél év, 1 év múlva esküvő is van. Ez egy gesztus, a párok így mutatják ki, hogy komolyan a szándékaik.
2013. jan. 31. 14:18
 13/13 anonim ***** válasza:

mi már több mint 1 éve jegyesek vagyunk. házasság majd akkor lesz, ha valami nagyon indokolja, az érzelmek anélkül is működnek. meg amúgysem vagyok az a kiöltözős, szervezkedős fajta, nem vonz a lakodalom gondolata sem.

nem hülyeség. amúgy valóban, esküdni lehet minimális költségből is, ha nagy lagzit akartok, arra viszont érdemes spórolni.

2013. jan. 31. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!