Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek milyen volt az eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen volt az eljegyzés?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és 6 éve vagyunk együtt a párommal és nagyon vágyom az eljegyzésre, de ő még nem akarja.

Olyan jó olvasgatni, hogy másoknak hogy is volt ez, vagy épp mit reagáltak rá. Leírnátok ezzel kapcsolatban az élményeteket illetve, hogy a párotok hogyan kérte meg a kezeteket?:)

KÖszi

2013. jan. 22. 13:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
A mi szüleink nagyon messze laknak egymástól, és egyszer, amikor az én szüleim erre jártak, kitaláltuk, hogy összeismerkedés ürügyén meghívjuk őket ebédre. Találtunk egy nagyon hangulatos éttermet, aztán az ebéd közepén elővettük a gyűrűket, és bejelentettük az eljegyzést. A kezemet előtte nem kérte meg a párom, én vagyok a férj. :)
2013. jan. 22. 14:13
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Mi a kedvenc szigetünkön voltunk nyaralni, és egy vacsora után a tenegerparton sétálva kérte meg a kezem. Nagyon meglepett, egyáltalán nem számítottam rá, mert pont egy nehéz időszakon voltunk túl, azért is mentünk el feltöltődni erre a helyre, hogy kicsit újra összehozzon minket. Hát sikerült... :) Már ott helyben le is foglaltuk a nászutas lakosztályt, bár később módosítani kellett az időponton, mert itthon nem sikerült mindent úgy szervezni, ahogy szerettük volna, de ebből sem volt gond, mert már ismertek minket, évek óta abba a szállodába jártunk.
2013. jan. 22. 14:59
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek :)Utolsó: nagyon romantikus lehetett :)

Mi most nyáron megyünk először közösen messze nyaralni vagy is mindenképp tengerpartra :)

2013. jan. 22. 15:07
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

180 ezerből miért nem tudnátok megélni ketten?

Albérlet? Másokkal megosztva? Szerintem lenne lehetőség, csak jól körül kellene nézni.

Kitartás!

24N

2013. jan. 23. 12:27
 15/23 A kérdező kommentje:
180 ezerből? sehogyan vagy is meg lehet, de akkor az összes pénzünk lakbérre rezsire meg kajára fog elmenni.100-130 ezer lenne csak az albi meg a rezsi... Nem szeretnénk másokkal élni, akkor már egymáshoz költözünk volna, de mi egyedül, ketten szeretnénk.
2013. jan. 23. 22:07
 16/23 anonim ***** válasza:
51%

Valamit, valamiért! szokták mondani...

Amúgy az eljegyzésnek akkor van értelme leginkább, amikor a felek már 1-2 éve együtt élnek és tervezhetik a házasságot is.

24N

2013. jan. 24. 09:12
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért sokat számít, hogy mekkora lakásba szeretnétek költözni. Mi Pesten egy 30nm-es, egyszobás lakásban lakunk 75ért(50+20+5közös költség), a keleti közelében, egészen jó környéken. Tehát lehet találni viszonylag olcsón is. Hát igen, kicsi, de így jönnek elő leginkább a különbségek. Ha túléli a kapcsolatunk ezt az összezártságot, akkor mindent túlélünk. :) És eddig működik is. 2 éve vagyunk együtt, 1,5 éve pedig együtt is lakunk.

Az én kezemet még nem kérte meg a párom egyébként, és szerintem még egy 1-2 évig nem is fogja, de hát érhetnek meglepetések. Én akár már holnap oltár elé állnék vele, de majd eljön az ideje, mikor ő úgy érzi. :)

Ha a párod már ilyen lépéseket tett, hogy ő akart bemenni az ékszreboltba, akkor szerintem az határozottan jót jelent. Még az is lehet, hogy a mostani nyaralásotokra tervezi majd.Kitudja. Mindenesetre azért próbálj nem ezen rágódni. Nem is kívánhatnál többet, minthogy tökéletesen működik a kapcsolatotok. :) Eljegyzés meg úgyis lesz nemsokára.

2013. jan. 24. 22:33
 18/23 A kérdező kommentje:
Nézegetek lakásokat jövőre szeretném, ha összeköltöznénk, persze albérletbe, de itt Győrben (nem Pest) egy 45nm2-es panellakás is 70-80-ezer ft + rezsi :S ezért rossz. Jövőre jobban fog kapni, elvileg jóval, és akkor majd megpróbáljuk, hátha találunk valami olcsó,de jót. Ebben is az a bukkanó, hogy félre tenni semmi esély, örökre meg nem akarunk albérletben lakni. Nagyobb hitelhez, meg több millió önerő kell..sajnos.
2013. jan. 25. 13:04
 19/23 A kérdező kommentje:
lehet nem élünk együtt évek óta, de 6 éve együtt vagyunk és nem lenne semmiben sem másabb a kapcsolatunk ha együtt élnénk maximum és még jobban örülnénk egymásnak, hogy többet látjuk egymást :)
2013. jan. 25. 13:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem kéne a jövő miatt aggódnod. Főleg, ha még nyugtatott is vele, hogy majd eljön ennek is az ideje és igaza is van szerintem. Lehet, hogy az érzelmek megvannak, de szerintem ehhez az egészhez kell egy anyagi megalapozás is, hiszen még nem álltok sehogy. Az ember szívesebben kéri meg a barátnője kezét, ha már van egy biztos háttér, hisz az eljegyzést esküvő követ és az elég költséges tud lenni. :)

Nem vagytok még semmiről lekésve szerintem. Kezdjetek el még most félretenni, hogy legyen egy alaptőkétek, ha majd összeköltöztök, aztán majd minden menni fog magától, ha akarjátok. :)

2013. jan. 29. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!