Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az eljegyzés?
22 éves lány vagyok és 6 éve vagyunk együtt a párommal és nagyon vágyom az eljegyzésre, de ő még nem akarja.
Olyan jó olvasgatni, hogy másoknak hogy is volt ez, vagy épp mit reagáltak rá. Leírnátok ezzel kapcsolatban az élményeteket illetve, hogy a párotok hogyan kérte meg a kezeteket?:)
KÖszi
Köszi a válaszokat mindenkinek :)Utolsó: nagyon romantikus lehetett :)
Mi most nyáron megyünk először közösen messze nyaralni vagy is mindenképp tengerpartra :)
180 ezerből miért nem tudnátok megélni ketten?
Albérlet? Másokkal megosztva? Szerintem lenne lehetőség, csak jól körül kellene nézni.
Kitartás!
24N
Valamit, valamiért! szokták mondani...
Amúgy az eljegyzésnek akkor van értelme leginkább, amikor a felek már 1-2 éve együtt élnek és tervezhetik a házasságot is.
24N
Azért sokat számít, hogy mekkora lakásba szeretnétek költözni. Mi Pesten egy 30nm-es, egyszobás lakásban lakunk 75ért(50+20+5közös költség), a keleti közelében, egészen jó környéken. Tehát lehet találni viszonylag olcsón is. Hát igen, kicsi, de így jönnek elő leginkább a különbségek. Ha túléli a kapcsolatunk ezt az összezártságot, akkor mindent túlélünk. :) És eddig működik is. 2 éve vagyunk együtt, 1,5 éve pedig együtt is lakunk.
Az én kezemet még nem kérte meg a párom egyébként, és szerintem még egy 1-2 évig nem is fogja, de hát érhetnek meglepetések. Én akár már holnap oltár elé állnék vele, de majd eljön az ideje, mikor ő úgy érzi. :)
Ha a párod már ilyen lépéseket tett, hogy ő akart bemenni az ékszreboltba, akkor szerintem az határozottan jót jelent. Még az is lehet, hogy a mostani nyaralásotokra tervezi majd.Kitudja. Mindenesetre azért próbálj nem ezen rágódni. Nem is kívánhatnál többet, minthogy tökéletesen működik a kapcsolatotok. :) Eljegyzés meg úgyis lesz nemsokára.
Szerintem egyáltalán nem kéne a jövő miatt aggódnod. Főleg, ha még nyugtatott is vele, hogy majd eljön ennek is az ideje és igaza is van szerintem. Lehet, hogy az érzelmek megvannak, de szerintem ehhez az egészhez kell egy anyagi megalapozás is, hiszen még nem álltok sehogy. Az ember szívesebben kéri meg a barátnője kezét, ha már van egy biztos háttér, hisz az eljegyzést esküvő követ és az elég költséges tud lenni. :)
Nem vagytok még semmiről lekésve szerintem. Kezdjetek el még most félretenni, hogy legyen egy alaptőkétek, ha majd összeköltöztök, aztán majd minden menni fog magától, ha akarjátok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!