Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az eljegyzés?
22 éves lány vagyok és 6 éve vagyunk együtt a párommal és nagyon vágyom az eljegyzésre, de ő még nem akarja.
Olyan jó olvasgatni, hogy másoknak hogy is volt ez, vagy épp mit reagáltak rá. Leírnátok ezzel kapcsolatban az élményeteket illetve, hogy a párotok hogyan kérte meg a kezeteket?:)
KÖszi
Tavaly volt, akkor 3 éve éltünk együtt már :)
Először is nekiállt célozgatni, nehogy véletlenül meglepetés legyen a dolog :D
Miután tudtam hogy mire készül, kikészítettem egy régi gyűrűmet hogy le tudja venni a méretet. Még szóltam is neki hogy ha tud jó ékszertisztítót szóljon mert befeketedett a gyűrű, ott az asztalon.
Kb. 1 heti kínlódás után megkérdezte hogy hogyan lehet méretet venni :D
Bár nem szoktunk valentin napot tartani, elvitt pizzázni.
Finoman céloztam neki hogy legyen kreatívabb, még mielőtt elővette volna a gyűrűt.
Pár nap múlva elvitt a Mátyás Templomba.
Egy csomó meghitt helyen keresztülvitt, elsétáltunk egy hegedűs mellett, végig a templomon, párom közben egyre jobban feszengett.
Aztán kimentünk a templomból, végig a parkon, az utcán ledobta magát a koszos hóba és megkérte a kezem :D
Mivel nem tudta eldönteni hogy milyen étterembe vigyen, beültünk a Burger Kingbe, és hazamentünk.
Az biztos hogy felejthetetlen volt :D 23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!