Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek milyen volt az eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen volt az eljegyzés?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és 6 éve vagyunk együtt a párommal és nagyon vágyom az eljegyzésre, de ő még nem akarja.

Olyan jó olvasgatni, hogy másoknak hogy is volt ez, vagy épp mit reagáltak rá. Leírnátok ezzel kapcsolatban az élményeteket illetve, hogy a párotok hogyan kérte meg a kezeteket?:)

KÖszi

2013. jan. 22. 13:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
A Párod hány éves?
2013. jan. 22. 13:25
 2/23 A kérdező kommentje:
23
2013. jan. 22. 13:27
 3/23 anonim ***** válasza:
51%
ha nem akarja megkérni a kezed, akkor szerintem ne olvasgasd más eljegyzését, mert csak megszakad a szíved, amikor rájössz, hogy sosem fog feleségül venni
2013. jan. 22. 13:37
 4/23 A kérdező kommentje:
akarja ő is, csak nem most. Már így is megszakad a szívem ha az eljegyzésre gondolok, mert annyira vágyom rá és sokat jelentene, ezért érdekel kinek milyen volt :)
2013. jan. 22. 13:40
 5/23 anonim ***** válasza:
88%

Tavaly volt, akkor 3 éve éltünk együtt már :)

Először is nekiállt célozgatni, nehogy véletlenül meglepetés legyen a dolog :D

Miután tudtam hogy mire készül, kikészítettem egy régi gyűrűmet hogy le tudja venni a méretet. Még szóltam is neki hogy ha tud jó ékszertisztítót szóljon mert befeketedett a gyűrű, ott az asztalon.

Kb. 1 heti kínlódás után megkérdezte hogy hogyan lehet méretet venni :D

Bár nem szoktunk valentin napot tartani, elvitt pizzázni.

Finoman céloztam neki hogy legyen kreatívabb, még mielőtt elővette volna a gyűrűt.

Pár nap múlva elvitt a Mátyás Templomba.

Egy csomó meghitt helyen keresztülvitt, elsétáltunk egy hegedűs mellett, végig a templomon, párom közben egyre jobban feszengett.

Aztán kimentünk a templomból, végig a parkon, az utcán ledobta magát a koszos hóba és megkérte a kezem :D

Mivel nem tudta eldönteni hogy milyen étterembe vigyen, beültünk a Burger Kingbe, és hazamentünk.

Az biztos hogy felejthetetlen volt :D 23/N

2013. jan. 22. 13:40
 6/23 A kérdező kommentje:
utolsó ez nagyon jóó :D Most nevetek nagyon :D Párom is pont ilyen :D egy ajándékot nem tudott úgy meg venni, hogy ne célozgatott volna rá és mindig rájöttem mit kapok :)
2013. jan. 22. 13:43
 7/23 A kérdező kommentje:
Mi már az orexbe is bementünk 2-szer és próbáltam gyűrűt is. Előszőr én akartam be menni, de másodszorra ő :) ennek már fél éve :D
2013. jan. 22. 13:44
 8/23 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nekünk esélyünk sincs összeköltözni én 80 ezeret ő meg 100 ezret keres :(
2013. jan. 22. 13:45
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
én is 22 vagyok, bár még 1 hónap és 23. :) 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Én már érettnek érzem magam a dologra, Ő nem. Én a 2 év alatt el tudtam dönteni, hogy komolyan gondolom-e az egészet, Ő is ezt mondja, hogy eldöntötte, de még sehol semmi. És nem is lesz egy darabig, ezalatt értek 2 évet, ugyanis még törlesztőt fog addig fizetni, tehát esélytelen. Egy cipőben járunk:(
2013. jan. 22. 13:54
 10/23 A kérdező kommentje:
szomorúan hallom :( És 1 hónapja minden nap eszembe jut főleg, hogy körülöttem ismerősök 3-4 év után összeköltöznek ( ugyan annyi idősek mint mi), meg van olyan is aki 6 éve van a párjával és már fél éves a pici náluk a lány 22 a férje 30 és ilyenkor olyan irigy vagyok :( és ha én megkérdezem, hogy de mégis miért nem?: annyit mond, hogy nem tudja, de hogy majd meg lesz ne aggódjak :(
2013. jan. 22. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!