Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a nők annyira akarnak eljegyzést, de nem is inkább maguknak, hanem a külvilágnak? Ismerőseim között is van, aki frissen van eljegyezve és iwiwen, msnen. Stb szinte "hirdeti" képekkel, kiírásokkal. Nem visszatetsző ez?
Azért van, mert a nők versenyt vívnak egymással 26-32 között, hogy kit jegyeztek el, ki terhes, stb.
Náluk ez státusz szimbólum.
Akit ezt írta, hogy "Azért van, mert a nők versenyt vívnak egymással 26-32 között, hogy kit jegyeztek el, ki terhes, stb.
Náluk ez státusz szimbólum"
-- ezzel nagyon egyetértek. 26/N vagyok egyébként. Nem akarok általánosítani, biztos van olyan nő is, aki tényleg annyira boldog, hogy mindenkivel közölni akarja, azért teszi ki az iwiwre stb. De igenis bőven vannak olyanok is, akik felvágnak azzal, hogy ők el vannak jegyezve, házasok stb. Nagyon lehet ám érezni, mikor van az, hogy valaki majd kicsattan a boldogságtól, és mikor van az, amikor gagyin hirdetni akarja, hogy ő már felsőbbrendű lény (!), mert menyasszony, férjezett stb.
Találkoztam pl. egyszer egy olyan iwiw profillal, hogy a "magamról" rovatba oda volt írva: "A családi állapotomon pontosítanék, csak nincs ilyen választási lehetőség az iwiwen, hogy MENYASSZONY!" -- Hát ezt kicsit már túlzásnak éreztem...
Azért van különbség egy babafotó meg egy ilyen megjegyzés között. Utóbbiból szerintem ordít, hogy csak reklámozza a státuszát a nagyközönségnek.
Hozzátenném még, én sose voltam menyasszony, kapcsolatom sincs most, lehet, hogy kis irigység is beszél belőlem. De abban biztos vagyok, hogy ha lenne is valakim, aki mondjuk eljegyezne, eszem ágában nem lenne reklámozni azt a közösségi portálokon.
De nem ítélem el azt sem, aki közzéteszi, csak kulturáltan tegye. (Sokan nem úgy teszik.)
ÚÚúúú de régi kérdés ez :) Ha ti ezt 2009-2010 környékén, amikor ezeket írtátok, előre láttátok volna, hogy mi lesz itt 2022-re... minden szigorú menetrend szerint: nyaraláson/Párizsban/Velencében készült fotó az instára a - szigorúan gyémánt - gyűrűvel a csaj kezén IGENT MONDTAM!!! felirattal, aztán becsekkolás a Daalarna vagy hasonló túlárazott szalonból ("Megtaláltam A RUHÁT" vagy hasonló táblával), a lehető legdrágább esküvői fotós által készített sablon jegyesfotók hada facebookon... és az esküvőről még csak nem is beszéltünk :D
Ha akkoriban státuszszimbólumnak számított az, ha valaki menyasszony lett, azt most szorozzátok meg úgy 100-al, és megkapjátok, hogy jelenleg mennyire különbnek érzik magukat a már eljegyzett nők azoktól, akiket nem kértek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!