Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy egy 30 éves férfi nem akarja megkérni a barátnője kezét?
Nem az én esetem.
Barátnőm már nagyon szeretne esküvőt, 6 éve együtt vannak a barátjával, másfél éve együtt élnek. Azért úgy gondolom, hogy ennyi idő után el lehet dönteni, hogy azzal a másikkal szeretnék e továbbra is együtt maradni, vagy sem.
Szóval tudja a párja, hogy mennyire szeretne esküvőt, de sosem kérte meg. Mindig hitegeti, hogy majd ekkor, majd akkor. Ez a hitegetés már legalább 3 éve tart.
Barátnőm sosem volt az az összeköltözős típus, de a párja kedvéért ebbe is belement.
Tehát együtt élnek, közösen fizetik a lakást, a kocsit.
Akkor mégis miért nem akarja megkérni a kezét? Nem értem, ha az én párom szeretné ha összeházasodnánk én biztos nem váratnám meg ennyi ideig. Nekem ez valahogy érthetetlen.
Ha nem akar elköteleződni, akkor ok. Na de könyörgöm, 6 évig együtt lenni valakivel, az mi, ha nem elköteleződés?
Tudom, nem az én dolgom, de érdekel.
"én is vágyom arra,h megkérjék a kezem és menyasszony legyek.....a pumpa akkor ment fel bennem amikor,2 nappal a születésnapom előtt megkérdezte,h nem szeretnék egy jegygyűrűt,h menjünk el együtt és közösen vegyük meg,hát ettől kiakadtam,azért ennyire bu....ó nem lehet valaki!"
Utolsó, te hajmeresztően ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!