Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy egy 30 éves férfi nem akarja megkérni a barátnője kezét?
Nem az én esetem.
Barátnőm már nagyon szeretne esküvőt, 6 éve együtt vannak a barátjával, másfél éve együtt élnek. Azért úgy gondolom, hogy ennyi idő után el lehet dönteni, hogy azzal a másikkal szeretnék e továbbra is együtt maradni, vagy sem.
Szóval tudja a párja, hogy mennyire szeretne esküvőt, de sosem kérte meg. Mindig hitegeti, hogy majd ekkor, majd akkor. Ez a hitegetés már legalább 3 éve tart.
Barátnőm sosem volt az az összeköltözős típus, de a párja kedvéért ebbe is belement.
Tehát együtt élnek, közösen fizetik a lakást, a kocsit.
Akkor mégis miért nem akarja megkérni a kezét? Nem értem, ha az én párom szeretné ha összeházasodnánk én biztos nem váratnám meg ennyi ideig. Nekem ez valahogy érthetetlen.
Ha nem akar elköteleződni, akkor ok. Na de könyörgöm, 6 évig együtt lenni valakivel, az mi, ha nem elköteleződés?
Tudom, nem az én dolgom, de érdekel.
18 év után sem jutott eszembe h házasodjak
ha eddig megvoltunk akkor most már minek?
inkább elmegyünk együtt nyaralni abból a pénzből a családdal :-)
amennyibe kerül manapság egy esküvő abból vagy 3 évig mehetünk nyaralni :-)
utolsó, de nem érted, hogy a lánynak ez fontos? Neked és a párodnak nem az, nektek a nyaralás fontosabb. Ezzel semmi gond, ti megegyeztetek. De ők nem egyeztek meg. A lány nagyon szeretne házasságot, de a pasi nem. És aljas dolognak tartom, hogy hitegeti szegény csajt.
Tényleg csak cselédnek tartja...
Ha érett, felelősségteljes emberek, akkor nyilván a kapcsolatuk kezdetén megbeszélték, hogy kinek mi a célja az Életben, szeretnének-e házasodni, gyereket. Úgyhogy ne aggódj.
Ha véletlenül mégsem volt annyi gógyijuk, hogy 6 év alatt megbeszéljék akkor meg nincs mit beszélni róluk...
24N
Az az oka, hogy úgy élnek együtt, mint a házasok. Mi a fenének akarna akkor házasságot?
A házasságnak az a lényege, hogy egy addig lazább kapcsolat komolyabb szintre lép. De ha most is kimossa a koszos aljóját, megfőzi a vacsit, lefekszik vele, akkor ugyan mi a csodának akarna házasságot?
Biztosan le leszek pontozva, mert ez az oldal a kis tiniké, akik a harmadik randin összefekszenek egymással és szerintük mind hülye, aki nem így tesz, de ott van az egész elszúrva, hogy házasság nélkül nem kell úgy élni együtt, mintha házasok lennénk. Annak a helye a házasságban van. Ha meg együtt élnek, akkor ne siránkozzon senki, hogy miért nem kérik meg a kezét.
A férfiak máshogy működnek mint a nők.
Szokták mondani, párt a nő, feleséget a férfi választ.
Ez nem jelent semmit ha nem kéri meg a kezét, de ha a nőnek ez fontos akkor tennie kellene érte
#11 vok
nőként írtam h nekem nem fontos :-)
szal nem minden nőnek az az álma h házasodjon
a fenének sem kell az a hajcihő idegeskedés a rokonokkal való harc az anyóssal az összeveszés stb....
és amit írtam 18év 2 szép gyerek ezek mellé minek az a papír?????
számomra felesleges és szerencsére a párom is annak tartja
ja még egy: kb a lányunk születéséig fel sem merült bennünk ez a téma
akkor kb 2 mondattal megbeszéltük h felesleges dolog
10 éve együtt voltunk akkor már
Igazából ezt tényleg érdemes még korábban tisztázni... De most már mindegy.
Többek között ezért nem látom túl sok értelmét az összeköltözésnek, bár én házasságpárti vagyok. Ha egyik fél sem házasságpárti, akkor nincs gond, de ha az egyik az, a másik nem, akkor elég nagy szakadékot tud vájni. Valószínűleg ebben az esetben a férfi nem házasságpárti. Ennek több oka lehet, talán volt egy rossz tapasztalat a családjában. Az nagyobb baj, hogy hitegeti, így ismeretlenül nem tűnik tisztességesnek. Joga van fölöslegesnek érezni a "papírt", de akkor mondja meg kerek perec, és ne okozzon emiatt fájdalmat a párjának. Szerintem, ha nem tisztázzák ezt a felét a dolognak, hogy most hogyan tovább, akkor nem lesz ebből már túl sok együtt. Felőröl lelkileg.
mondjuk mi lenne ha a csajszi nem csak utalgatna rá és elvárná hanem tenne is és mondjuk elültetné a pasit h na akkor ezt beszéljék meg mert hát neki fontos lenne
de ha amúgy jól működik a kapcsolat akkor miért kell elrontani egy ilyen elvárással a másik felé ?
lehet papír nélkül is szépen szeretetben élni nem olyan fontos dolog az ám !
másik ha együtt vagyok a másikal és minden klappol akkor nem fogom bonyolítani a dolgot felesleges dolgokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!