Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig képes elmenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig képes elmenni egy férfi egy nővel ha van barátnője és állítólag szereti?

Figyelt kérdés
8 hónapig minden áldott nap órákat udvarlással tölt.. udvarias figyelmes, miközben mindenki mással morcos..egyik barátnőm került ilyen helyzetbe, nem nagyon tudom mit mondjak neki.. ti mit gondoltok? kockáztat valaki ha jó neki ott ahol van?

2013. jan. 13. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit zavaros. Összefoglalnád?
2013. jan. 13. 17:09
 2/7 A kérdező kommentje:

8 hónapja lettek kollégák.. rögtön összebartkoztak mind láttuk.. aztán a srác udvarolni kezdett neki megvárta míg végzett a munkával.. barátnőm még akkor is tutira vette, hogy áh csak barátkozik..

a srác együtt él egy nővel aki már gyanakszik is.. úgy tudom el is tiltotta barátnőmtől ... mégis folyton keresi meg megy utána .. barátnőm már nem nagyon tudja mit tegyen mert közben ő is megszerette..

2013. jan. 13. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:

ha valaki szereti a párját akkor nem csalja meg ennyi, nem kell a melléduma.

De ha kollégák akkor barátok lehetnek és egy kollégus vagy baráti ebéd teljesen belefér.

De több nem.

2013. jan. 13. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:

én teljesen egyet értek veled ebben.. ezért is nem értem az egészet.. ha meg nem jó neki a mostani kapcsolata akkor lépjen ki belőle..

főleg, hogy ... hát hogy is mondjam.. olyan összhangban vannak barátnőmmel, amit én ritkán látok két emberen...

a barátnőjével sokkal idiótább módon viselkedik.. kb mint aki semennyire nem tiszteli

2013. jan. 13. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha olyan jó lenne neki a kapcsolatában, akkor nem menne a barátnőd után. Az eltiltásnak nincs sok értelme, akit akar, megy, aki meg nem, az akkor sem fog, ha a csaj megy utána. Szerintem ne mondj neki semmit, ezt nekik kell elrendezni, főként a pasinak, hogy mit is akar, és kitől. De ha a pasi annyira jól lenne a barátnőjével, nem udvarolna a kollégájának. Ha pedig a kollégájától szeretne valamit, miért nem szakít a barátnőjével?

Lehet, hogy még csak próbálgatja, hogy mi alakulhat ki a kollégával, a barátnőjével pedig a biztonság kedvéért marad még együtt, ha a kollégával nem jönne össze a dolog.

Férfifüggő, hogy ki meddig megy el, de ha már hónapok óta udvarol, valószínűleg rég túllépte azt a határt.

2013. jan. 13. 18:34
 6/7 A kérdező kommentje:

szerintem meg beleszeretett és kész :D ég és föld a srác mikor a barátnőmmel van, vagy amikor a nőjével..

barátnőmmel felszabadult, vidám...

otthon meg.. már amikor otthon van egyáltalán.. :D

2013. jan. 14. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Üljetek le egy üdítőre Te,a barátnőd és a kollegája! Megmondhatod nekik,hogy ez csak úgy fog működni náluk,ha az "ipse" faképnél hagyja a nőjét! Ahogy leírtad,még meg is úszna egy jó hosszú sor b@szogatást! Törődjenek egymással! Ez majd hozza a következő ideális lépést! Sok sikert nekik! ;)

Ffi/38

2013. jan. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!