Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánatos vagyok?!

Figyelt kérdés
Boldogtalannak érzem magam már karácsony óta akkor olvastam a párom exének adatlapján , hogy megkérték a kezét már másodjára mivel a páromnak a volt menyasszonya volt...elvagyok keseredve, hogy Ő neki miért adatik meg már másodjára is nekem meg miért nem??Mi van benne meg ami bennem nincs??? meg különben is én itt vagyok neki mindig együtt lakunk már lassan 3 éve is azzal meg távkapcsban volt 2 évig...nem értem ö miért érdemelte ki..... lassan 3 éve vagyunk együtt én kiteszem szívem lelkem a páromnak és mondtam is neki, hogy mit kéne még tennem, erre mondta, hogy semmit. Múltkori beszélgetésünkkor mondta, hogy ki kell érdemelni, na de én megteszek mindent neki akkor meg??? Meddig várjak? Segítséget kérnék, hogy elűzzem a gyűrű témát a fejemböl mert úgyérzem , hogy még messze van az az idő.... Köszönöm h leírhattam a bánatom!!
2013. jan. 18. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, párt a nő választ, feleséget pedig a férfi. Szerintem szimplán megijedt, hogy az első nem működött, nem jött össze a házasság.. Egy férfinél ez amúgy is bonyolultabb. Én is hasonlókat mondtam a páromnak pedig semmi rosszindulat nem volt bennem.

Ne aggódj, mindennek eljön az ideje. Főleg ha piszkálod is egy kicsit :) Néha kell ám noszogatni minket :) (van ilyen ismerősöm ahol a srácot addig szekálta a csaj míg megkérte a kezés. A srác szereti a mai napig is, és nemis bánta meg, csak kellett neki egy kis löködés)

A másik: az exet meg felejtsd el. Töröld vagy magad töröld fbről/iwiwről/akármiről.. Ne hasonlítgasd magad mert mindenki más.

2013. jan. 19. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Én megértelek kérdező!

BÁr nekem nem az exek vonatkozásában jut ez eszembe, hanem ahogy körülnézek az ismerőseim, akár közösségi oldalakon látott fotóit akár az utcán sétáló boldog párokat, boldog házasságokat látom én is arra gondolok mi lehet a titkuk. Valamit én csinálok rosszul vajon?

Bizonyára igen mert még soha senkivel nem jutottam el az eljegyzésig, minden kapcsolatom véget ér pár év után. Mások pedig csak fejlődnek összejönnek eljegyzik egymást összeházasodnak míg én mindig csak mindig azt az egy kezdeti szakaszát élem át a kapcsolatnak. Még együtt sem éltem senkivel. :(

Szerintem te féltékeny vagy.

Sokáig én sem tudtam túltenni magam az exemen, de féltékeny nem voltam mert tudtam (mondta) hogy engem sokkal jobban szeretett ahogy ezt a nőt szereti. Persze ettől nem érzem magam jobban, mert aki szeret az nem hagy el ugyebár ő mégis megtette. Mindegy nem ez a lényeg.

Nem kell foglalkozni az exekkel, se az épp aktuális barátnőjükkel. Mostanában nagy divat hetek hónapos kapcsolatokban eljegyzéseket tartani aminek később persze szakítás lesz a vége. Te inkább a saját kapcsolatodra figyelj, azt építsd és harmonizáld és ne legyen kisebbségi érzésed amiatt, hogy még nem vagy menyasszony. Majd eljön az az idő is. De sokat kell dolgozni érte. Ez most a Te feladatod. Befektetett munka nélkül sajnos nincs eredmény.

2013. jan. 27. 13:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted , hogy sokat kell dolgozni érte?? Nem értem... és sajnálom, hogy így alakulnak a dolgaid nem lehet egyszerű...Remélem jobbára fordul s találsz egy férfit aki melletted van jóban-rosszban és szeretni fog!
2013. febr. 5. 14:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Úgy értettem, hogy a kapcsolatnak el kell érnie bizonyos szintet ahhoz, hogy a férfi fejében megfogalmazódjon az eljegyzés gondolata. Magas fokú bizalom, szerelem, mély szeretet elköteleződés ragaszkodás együtt megélt élmények, közös világnézet stb, kinek mi de szóval éreznie kell a férfinak(és persze a nőnek is) hogy számára ő az igazi. Hogy nem engedheti el, örökre maga mellett akarja tartani. Őszinte ámulattal nézem a boldog párokat, esküvői képeket és próbálom megfejteni hogyan kell ilyen kapcsolatot kialakítani. Rájátszás "elvetetni akarás" nélkül, teljesen őszintén. Eddig ennyire jutottam.

Az biztos, azt már tapasztaltam, hogy a veszekedésekkel, elszámoltatással, sürgetéssel türelmetlenkedéssel vagyis feszültségekkel teli kapcsolat inkább a másik irányba halad, abból inkább szakítás lesz. Ezt rontottam el én is az exemmel.

2013. febr. 5. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! Én is ugyanezt kívánom! Sok erőt és kitartást is mert Neked sem könnyű..
2013. febr. 5. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!