Ha stresszes, bánatos voltam terhesség alatt, akkor a szülés is nehéz lesz?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 00:27
3/8 anonim válasza:
Komolyan, hogy lehet ilyet kérdezni?
4/8 A kérdező kommentje:
Most miert kell lehurrogni? Azert kérdeztem, mert mindig mondjak, hogy "nem mindegy milyen lelkiállapotban megy neki az ember a szülésnek."
2012. máj. 2. 12:02
5/8 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni,de az a babára van hatással...=/
Ismerősünk és végig idegeskedte a terhességét+türelmetlen,hamar felkapja a vizet,stb.
És a baba is olyan lett(10hónapos)...türelmetlen,állandóan sír,ordít,bemérgeli magát hamar mindenen...
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, szoktak ilyet mondani. Meg mást is. Az én gyerekem nagyon erős kisfiú, egy kis mindent bele gyerek, úgyhogy szerintem rendben lesz. A nővérem a terhesség alatt halál nyugodt volt, mégis hihetetlenül akaratos és türelmetlen a gyerek.... Szóval reméljük azért más is hatással lesz rá, mint a stressz.
2012. máj. 2. 20:37
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem függ össze. Készülj arra, hogy szép, könnyű szülésed lesz. :)
Én az elsővel csak kíváncsiságot éreztem meg némi izgalmat az ismeretlen miatt, semmi félelmet. A másodiknál már azért féltem is, mert tudtam mi vár rám. Ennek ellenére nagyon-nagyon szép emlék mindkét szülésem, főleg a második (az könnyebb volt, bár a vajúdás egy egész nappal tovább tartott).
Szóval a terhesség alatti hangulat egyszerre megváltozhat, ahogy beindul a "finis". A hormonok is megbuggyannak, úgyhogy csak nyugi. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Aha. És milyen irányban buggyannak meg...? :)
2012. máj. 4. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!