Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánatos vagyok?!
Lehülyézni nyilván még 25-en le fognak.
De nem fog segíteni, mert ha te ezen kattogsz, ahelyett, hogy boldogan élnél, akkor így teszel. Féltékeny vagy az exre, azért is, amiért őt anno eljegyezte a párod, meg azért is, mert most eljegyezték. Nagyon gyerekes dolog. Egyáltalán, normális vagy te, hogy a párod exeinek a facebook-oldalait bámulod üres idődben? Szerintem próbálj meg kiszállni az ilyen közösségi oldalakról, mert ha valaki arra használja, amire Te, akkor csak baj lesz belőle.
"kiteszem szívem lelkem a páromnak és mondtam is neki, hogy mit kéne még tennem, erre mondta, hogy semmit. Múltkori beszélgetésünkkor mondta, hogy ki kell érdemelni, na de én megteszek mindent neki akkor meg???"
Amúgy ez milyen kapcsolat már? Te vacsit főzöl gyűrűért, vagy mi?!
Szia!
Nem tudom hány éves vagy, de olyan butaság (és most finoman fogalmaztam) amit csinálsz...
Generálod magadnak a negatív érzéseket.
Szereted a párod? Szeret Ő Téged?
AKKOR?????????????
Engem 5,5 év után jegyzett el a párom. Persze én is gondoltam rá sokat, nagyon boldog is voltam. De őszintén: nem változott semmi azóta.
Talán a család hozzáállása változott az ügyben csak.
A szeretem és a szerete ugyanakkora maradt. A kapcsolatunk se lett se jobb se rosszzabb...
A legjóindulatúbb, amit erre írni tudok, hogy soha életedben ne érjen nagyobb bánat ennél.
Ha egy este nem jönne haza, mert mondjuk baleset érné, akkor talán eszedbe jutna, hogy milyen buta voltál, és az is, hogy nem kell gyűrű, meg semmi, csak legyen újra veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!