Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan vegyem rá a lusta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a lusta párom hogy kimozduljunk?

Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elején mindenfelé eljártunk,voltak közös élmények, mostanra már a hétköznapok egyhangúsága uralkodik,csak otthon vagyunk és fáradtságra hivatkozva nem akar menni sehová.Nekem meg szükségem van erre.Mit tegyek?
2009. aug. 29. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Próbálj meg szervezni valami programod a férjed tudta nélkül. És csak az utolsó pillanatban mondani neki. Mondjuk szombat/ vasárnap reggel, hogy szívem, ma elmegyünk ide és ide (reggel még azt sem mondhatja, hogy fáradt ;-) ).

Vagy mi az, ami érdekli őt? A férfiakat általában lekötik az autók és a motorok. Esetleg nézhetnél ilyen jellegű kiállításokat is. Erre tuti nem mondana nemet.

Ha egyik sem jön be, akkor érdemes lenne elmondanod neki, hogy egyhangúnak érzed mostanában az együtt töltött időt, és néha jó lenne feldobni egy- egy közös programmal. Éreztesd, hogy ez neked mennyit jelentene!

Sok sikert! :)

2009. aug. 29. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
itt nem csak a fizikai lustaságával van baj, hanem azzal is hogy a közös programot, ami nem a megszokott tv-zés meg evés, nem akarja.Mondd el neki hogy téged ez baromira zavar és változtasson ha szeret. Ha változtat egy picit is akár akkor oké, ha nem el kéne gondolkodni hogy van e értelme. Mert ő szerintem másban is lusta. És egy kapcsolat nem arról szól, hogy az elején mindent bedobok, és ha megszereztem a nőt akkor már semmit nem kell tennem.
2009. aug. 29. 14:04
 3/9 anonim ***** válasza:
sajna együtt érzek veled ismerös cípö.
2009. aug. 29. 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:
szabadban szexelni??? abban sincs benne? akkor ki is mozdultok végülis :D
2009. aug. 29. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én párom ugyanezt szokta csinálni. Valamelyik nap, csak arra akartam megkérni, hogy nézzünk fel a városba, mert van egy szabadtéri koncert amibe kicsit bele akarok hallgatni, meg különben is tele volt programokkal a belváros, és amikor azt mondta, hogy hát neki semmi kedve, meg hogy legszívesebben csak otthon ül, azt mondtam, hogy tudod mit, hívok mást, van nekem kivel elmenni. Ne félj, 15 perc és már hívott fel, hogy akkor mikor találkozzunk. :)
2009. aug. 29. 17:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Nyaraláson voltam így vele,nem akart strandolni, elmentem egyedül.10 perc múlva jött utánam. De ezt nem lehet mindig megtenni.
2009. aug. 29. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
:) én úgy vettem rá a lusta exemet,hogy kimozduljunk,hogy fogtam magam, felöltöztem szépen és kimozdultam a barátnőimmel. Őt párszor kérdeztem,hogy jön-e, nem volt kedve így egy idő után én sem kérdeztem tőle. két hét múlva megkérdezte,hogy jöhet-e ő is :) Ha utánad ment fürdeni nála is ez a taktika fog bevállni.
2009. szept. 26. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi is ebben a cipőben járunk.Eleinte sok helyre eljártunk aztán lett egy betegségem ami miatt egy évig keveset tudtam kimenni ami miatt veszekedtünk.Aztán most már egy jó ideje én nyúzom hogy menjünk már stb persze csak hétvégén,mert mondtam neki hétközben találkozhatunk de nem nagyon van energiám se erőm akárhova elmenni az iskola és meló mellett.
2010. jan. 17. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Majd én elmegyek veled :D
2010. márc. 7. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!