Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illek? Az eljegyzési gyürüt egyedül vegyem meg? Szeretném meglepni vele.
Szeretném megkérni a barátnőm kezét,de nem tudom most eljegyzési gyürüt vagy csak egy gyürüt vegyek neki amivel megkérném a kezét?
Az eljegyzési gyürüt egyedül vegyem meg?Szeretném meglepni vele.
Szia!
Hivatalosan az eljegyzési gyűrű az, amivel megkéred a kezét. Ebből lesz majd az esküvői gyűrű is, ami átkerül a bal kézről a jobbra. Mi nekünk az eljegyzésre nem volt pénzünk "igazi" gyűrűt venni, ezüstöt vettünk (nagyon szépet!) ; aztán 1 év múlva az esküvőnkre már megadtuk a módját. Egyébként én anno a férjemmel néztem ki a gyűrűket, de ha meglepetésnek szánod, akkor valahogy "méretezd" be a gyűrűsujját és úgy vegyél neki:)
Szia!
Én régóta mondogatom a páromnak, hogy meglepetést szeretnék eljegyzés terén...éa elhatározta, hogy majd egy kis köves gyűrűvel (semmi drága cucc-pucc, csak szimbolikus ezüst) megkéri a kezem amikor szeretné:)
Aztán elmegyünk kettesben jegygyűrűt venni...amit majd esküvőkor áthúzúnk a balról a jobbra...igy a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad, szerintem ez igy jó:)
sok boldogságot:)
12:45-ös írja jól.
Egy szép köves gyűrű elég.Aztán tipli el a szüleihez!
Majd féltérdre ereszkedve megkéred a kezét és rimánkodsz,hogy igent rebegjen.Ha ez megvan tipli karika gyűrűt venni.Ennek ez a hivatalos menete.
Sok boldogságot!:)
Legjobb barátnő véleménye nagyon jóóó. De csak akkor ha tud titkot tartani.. Úgy meglepetés. Sőt, haigazán emlékezetesre szeretnéd, Váratlanul betoppansz, csak a szülök tudjanak róla, és megleped. Nem baj ha nem arany.
Vagy bizonyára ismered az izlését, úgy válassz.
Vagy ha már van gyűrüje, húz fel a kisujjadra csak úgy poénből. Nem biztos hogy megsejtené azért teszed hogy tudd a méretét az ujjának.
Légy kreatív.
Sok sikert
anno mikor lejárt a lányomhoz a vőm, én voltam a " kőműves ", nekem szólt hogy 1 nappal korábban jön.
Csak kicsit sikerült a titok. Mert hát főzni egyértelműen többett kellet, és meg sejtette a lányom... Valami nincs rendbe.. Anya miért főz ekkora adagot??
A barátnő teljesen bukta. Ha a száját netán be tudja fogni, akkor is ott lesz az üdvözült mosoly az arcán... Ráadásul a saját ízlését fogja mondani. (Nő vagyok, higgy nekem!)
Ha vannak gyűrűi, inkább annak a stílusát nézd meg, és hasonlót válassz. Pl. sárga vagy fehér arany (ha inkább az ezüstöt szereti, akkor a fehér arany tetszeni fog neki), köves vagy kő nélküli, a kő kiemelkedik a gyűrűből vagy nem). Ezzel tudod megkérni a kezét.
A karikagyűrűket együtt szokás kiválasztani, mert valószínűleg sokáig fogjátok hordani. Ha valakinek nem tetszik, az nem jó.
valaki irta elöttem h véletlenül sétáljatok ékszerbolt közelében és nézétek meg a kirakatot.
ez teljesen jó ötlet..
de ha 100%os meglepit akarsz okozni akkor menj be több ékszerboltba kérd ki az eladok véleményét és válasz te..
nem löhetsz annyira mellé:)
majd ird meg h tetszett e neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!