Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti két órával az ejegyzési összejövetel előtt hogy éreztétek magatokat?
ez nem is váratlanul történik??
készülni kell rá? hát sztem úgy nem az igazi:D
az enyém biztos nem így lesz ha lesz ...
Kedves Utolsó!
Az eljegyzési ebéd már hogyan történne váratlanul???Ott terem a kaja, meg a nép a semmiből? :D
Kérdező! Sajnos nem tudok Neked saját tapasztalatot írni, mert maga az esküvőnk lesz kb. olyan mértékű, mint egy eljegyzés (Esketés, vacsora, ennyi), de azt el tudom mondani, hogy ha izgulsz mikor ki kell állni, gondolj arra, hogy Ők, akik ott vannak Veletek ünnepelni, minden bizonnyal szeretnek, örülnek az örömötöknek, így bármit is tervezel mondani, szépen meghallgatnak és Veled izgulnak talán ők is. :)
Ha izgulsz kis poént is belevihetsz, hogy kimentsd magad, vagy nekem pl. segít, ha elmondom a közönségnek, hogy izgulok kicsit. :)
Ez rólatok szól, Ti vagytok a központ, érezd jól magad, ünnepelj, és ne aggódj, ha nem sikerül jól, ez nem szavaló verseny. ;) Hajrá, ha gondolod írd le, hogyan sikerült!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!