Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti két órával az ejegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti két órával az ejegyzési összejövetel előtt hogy éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok?

2012. dec. 30. 09:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16%

ez nem is váratlanul történik??

készülni kell rá? hát sztem úgy nem az igazi:D

az enyém biztos nem így lesz ha lesz ...

2012. dec. 30. 11:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Az eljegyzési ebéd már hogyan történne váratlanul???Ott terem a kaja, meg a nép a semmiből? :D

Kérdező! Sajnos nem tudok Neked saját tapasztalatot írni, mert maga az esküvőnk lesz kb. olyan mértékű, mint egy eljegyzés (Esketés, vacsora, ennyi), de azt el tudom mondani, hogy ha izgulsz mikor ki kell állni, gondolj arra, hogy Ők, akik ott vannak Veletek ünnepelni, minden bizonnyal szeretnek, örülnek az örömötöknek, így bármit is tervezel mondani, szépen meghallgatnak és Veled izgulnak talán ők is. :)

Ha izgulsz kis poént is belevihetsz, hogy kimentsd magad, vagy nekem pl. segít, ha elmondom a közönségnek, hogy izgulok kicsit. :)

Ez rólatok szól, Ti vagytok a központ, érezd jól magad, ünnepelj, és ne aggódj, ha nem sikerül jól, ez nem szavaló verseny. ;) Hajrá, ha gondolod írd le, hogyan sikerült!

24N

2012. dec. 30. 12:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát én jó szarul, azt hittem izgulok. Este már nagyon szarul. Megmértük a lázamat 41fok volt. Másnap kiderült, hogy kanyarós vagyok. Igaz már jó régen volt, 1989-ben volt.
2012. dec. 30. 13:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tartottunk eljegyzéis összejövetelt, ez szerintem csak két emberre tartozik. A párom eljegyzett nyaraláskor, majd felhívtam a szüleimet, és gratuláltak, ennyi volt. De ha tartottunk volna utána egy vacsorát, vagy bármit, ott sem lett volna nagy felhajtás. Valószínűleg meghívtuk volna a szülőket egy étterembe, majd egy vidám estét töltöttünk volna el együtt sok beszélgetéssel és nevetéssel. Két órával előtte valószínűleg épp a hajamat és a sminkemet készítettem volna el, valamint válogattam volna a ruháim közül, hogy mit vegyek fel.
2012. dec. 30. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!