Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na milyen gyűrűt kaptam?
Ma történt meg a nagy lánykérés. :) Nagyon Boldog Vagyok! Abban a kis étteremben kérte meg a kezem, ahol először megpillantottuk egymást.
Boldogabb nem is lehetnék, és nem utolsó sorban olyan gyűrűt kaptam,ami nagyon tetszik és a stílusom is.
Voltatok már együtt, de az előbb még itt dicsekedtél, hogy a keresztényeknél tilos az ágybabújás a házasság előtt ... Legalább úgy mondtad ezt, mintha Te tényleg nem bújtál volna ágyba a vőlegényeddel, most meg azt mondod, már megtörtént amikor mindenki azzal piszkál, hogy nem biztos, hogy összepasszoltok majd. Akkor minek jöttél az előbb ezzel a mit szabad és mit nem témakörrel?? Nem értem hol a logika...
Egyébként a gyűrűre visszatérve, tényleg csak az számít, hogy Neked tetszik -e vagy sem. Hiszen a Tiéd, Te fogod hordani, ennyi. De én sem értem minek ide feljönni és mutogatni, hogy "na milyen gyűrűt kaptam"? Elhiszem, hogy boldog vagy, de pont itt a gyk-n? Nem Te vagy az első aki kapott! Nekem is van de nem töltögettem fel ide...
A gyűrű giccses, te meg álszent vagy.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!