Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na milyen gyűrűt kaptam?
Ma történt meg a nagy lánykérés. :) Nagyon Boldog Vagyok! Abban a kis étteremben kérte meg a kezem, ahol először megpillantottuk egymást.
Boldogabb nem is lehetnék, és nem utolsó sorban olyan gyűrűt kaptam,ami nagyon tetszik és a stílusom is.
Szerintem magának vette a kiscsaj karácsonyi akciók keretében,aztán itt sztorizgat. :D
Amúgy a gyűrű semmilyen.
Gratula! A sok sznobbal ne törődj, nem érnek semmit és ezt kompenzálják a szájkaratéval. Nekem is hasonló volt csak fehéraranyból volt az egész mert a sárga szerintem ronda, számomra.
Sok boldogságot és mihamarabbi férjhezmenést!
Nekem a fehérarany/ezüst jobban tetszik, és a sok kicsi kő sem kellene bele, csak az egy nagy. Az ennyire kicsi kövek alig érnek valamit, és csak giccsessé teszik.
Fehérarany, 1 nagy gyémánt és kész.
De gratulálok, bár azt nem tudom hogy mi a kérdés. Nem tudod milyen gyűrűt kaptál? Hát mi honnan tudjuk?
Haha, valaki nagyon megkeseredett lett, mert nem kérték meg a kezét és még biztos sokáig nem is fogják... :)
Neked Kérdező, gratulálok! Sok boldogságot! A gyűrűd is nagyon szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!