Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akiknél nem volt köves eljegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknél nem volt köves eljegyzési gyűrű, annak hogy kérték meg a kezét? Vagy az nem meglepetés volt, hanem megbeszélve csak?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék köves eljegyzési gyűrűt,nem hordanám.

Azt szeretném,hogy eljegyzéskor meglegyen a két karikagyűrű ami esküvőkor átkerül a másik kezünkre.

De ilyenkor hogy van a lánykérés?

Gyűrű nélkül és együtt megvesszük?

Vagy a férfi ilyenkor 2 gyűrűt vesz?

(közös kasszán vagyunk,tehát ebből a szempontból mindegy)

2012. dec. 19. 15:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Persze, és ha a férfi felteszi a kérdést, a nő mondhat nem-et, vagy igen-t tehát az ominózus döntést ketten hozzák meg. "

Csak olvass bele pár ilyen kérdésbe, hogy mi van, ha a lány egy kis várakozási időt kér... rögtön jönnek a "nem szeret, szakíts vele" válaszok csak mert a lány nem lét másodperc alatt akar dönteni a jövőjéről.

Szerintem sokkal romantikusabb előre megbeszélni, és utána gyűrűt választani. Igaz én nem húznám át esküvő után a másik kezemre, mert idegesít a jobbkézen a gyűrű.

2012. dec. 20. 19:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy lesz, hogy megrendeljük a gyűrűket (a Párom 76-os gyűrűméret, így tuti rendelni kell), és a Párom megy értük akkor, amikor én nem tudok róla, mert neki fognak szólni, hogy kész. És akkor majd felteszi a kérdést. Szimbolikus jelentősége lesz csak a lánykérésnek, mert már nagyban szervezzük az esküvőnket.

24N

2012. dec. 23. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!