Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A párom tervezi, hogy megkéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom tervezi, hogy megkéri a kezem, nem korai még 20 éves vagyók, ő 25?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, nekem ő az első komoly kapcsolatom, nemsokára 21 leszek. Közös kasszán vagyunk, van egy kis kuckónk is, de nem élünk együtt, a munkája miatt. Én másodéves egyetemista vagyok. Boldogan igent mondanék...Szerintetek nem korai?
2012. dec. 14. 21:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
a legelső pasihoz hozzámenni hát nem tudom...meg sem tudod hogy van nála jobb is . :)
2012. dec. 25. 17:52
 22/23 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem de. 20 évesen korai. Én nem akartam volna annyi idősen elkötelezni magam. És az egyetem végével, ha elkezdesz dolgozni, nagyon meg fog változni az életed meg Te is. Szerintem ahhoz az emberhez érdemes hozzámenni akivel próbáltad a "felnőtt életet" (nem viccelek- az egyetem a gyerekkor része).
2012. dec. 26. 18:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem korai ha biztosak vagytok az erzeseitekben! Sok boldogsagot nektek!!!
2012. dec. 27. 03:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!