Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tervezi, hogy megkéri a kezem, nem korai még 20 éves vagyók, ő 25?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, nekem ő az első komoly kapcsolatom, nemsokára 21 leszek. Közös kasszán vagyunk, van egy kis kuckónk is, de nem élünk együtt, a munkája miatt. Én másodéves egyetemista vagyok. Boldogan igent mondanék...Szerintetek nem korai?2012. dec. 14. 21:14
11/23 anonim válasza:
Semmi gond azzal,ha itt megkérdezed-hogy korai-e,de ha négy év járás után felmerül benned ez a kérdés,akkor ne mondj igent.Olyan emberhez menj hozzá,akivel a lelked mélyén is érzed,hogy összetartozol.
12/23 anonim válasza:
Én is 20 voltam, mikor a férjem megkérte a kezem, 3 hónapos ismeretség után :) rögtön igent mondtam, rá 1 évre volt az esküvő.,most már 7 éve hogy házasok vagyunk és nem bántuk meg.
13/23 anonim válasza:
gondolom neked ő a nagy első :) hiába a 4 év, fiatal vagy még, és ő is.
ha nem éltek együtt, akkor pláne ne házasodjatok amíg ki nem próbáltátok, hogy jó lesz-e úgy.
mi a munkája, h folyton távol van? csak mert egy barátnőm házassága pont erre ment rá. a férje hónapokat utazgatott munkaügyben a világ túlsó felére, és elég hamar befuccsolt a kapcsolat.
14/23 anonim válasza:
Én 19 voltam, párom 20 mikor eljegyzett. Még abban az évben összeházasodtunk. (Együttélés nem volt előtte, csak rögtön esküvő után)De a biztos anyagi háttér megvolt. Már jön a baba is. :) Szerintem nem korai ha mindketten szeretnétek tiszta szívből :) Én kívánom nektek, hogy minden sikerüljön, és sok boldogságot :)
15/23 anonim válasza:
A közös kassza meg a közös kuckó messze nagyobb elköteleződés, mint egy gyűrű, akkor mégse gondolkodtál?
16/23 anonim válasza:
21 vagyok, már fél éve van egy szintén 21 éves feleségem, akivel nagyom szépen elvagyunk.
17/23 anonim válasza:
19 és 21 évesen, úgy hogy dolgozunk, van egy vállalkozásunk.(Persze nagymamám segítségével, amire nagyon büszke is vagyok, nem tagadom le) Ezért mert dolgozunk, és gondolunk a jövőre nem kell lepontozni, vagy megkérdőjelezni bármit :)
18/23 anonim válasza:
ha nem éltek együtt akkor korai. a többi csak részletkérdés.
19/23 anonim válasza:
A papír helyett az összeköltözés többet dobna a kapcsolaton...
20/23 Quorra válasza:
Remélem, hogy egy helyesírási szótárral kéri meg a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!