Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a barátnőmmel együtt vesszük meg neki a köves
gyűrűt?
Mi is együtt választottuk ki.
2012. dec. 12. 10:25
Én inkább jó ötletnek találom. Így olyan gyűrűt kap a lány, ami tényleg tetszeni fog neki... Most jobb lenne ha vennél valami kevésbé szép darabot, ő pedig kellemetlenül érzi magát, csak hogy ne bántson meg téged, azzal, hogy megmondja csúnya a gyűrű?! Nekem az exem egy elég csúnyácska gyűrűvel kérte meg a kezem... nem mondtam neki, hogy nem tetszik a gyűrű, nem akartam megbántani... de nem is tudtam felhőtlenül örülni neki. Gondolom olyan gyűrűt akarsz venni a lánnynak, ami tetszik neki, és boldogan hordja: szerintem nyugodtan vidd magaddal!!!
2012. dec. 12. 10:26
Van akinek bejön az együtt vásárlás, van aki a meglepetésnek örül jobban. Neked kell tudnod, hogy a barátnőd melyik típus.
2012. dec. 12. 10:59
Nem gáz, de az szerintem már inkább ciki, hogy nincs meg a meglepetés-érzete a lánykérésnek... bocs, nekem a lánykérésben pont az a szép, hogy váratlam, és nincs megbeszélve. De te tudod. Mindenesetre az nem ciki, ha együtt nézitek ki és veszitek meg a gyűrűt. Így biztos olyanja lesz, ami tetszik neki, jó szívvel fogja viselni sokáig és méretben is teljesen megfelel.
2012. dec. 12. 11:22
De ha már úgyis tudja, akkor miért nem kérdezed meg tőle, hogy meglepetés-gyűrűt akar, vagy részt szeretne venni a kiválasztásban?
2012. dec. 12. 11:43
lehet attól még meglepetés is a dolog. Például megveszik a gyűrűt közösen, de később kapja csak meg a lány, egy olyan pillanatban, amikor nem számít rá:)
2012. dec. 12. 12:20
15-ösnél a pont! :) Tényleg! Ha már úgyis tudja, hogy karácsonykor eljegyzed, nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy ő hogy szeretné: meglepi legyen a gyűrű, vagy inkább együtt válasszátok ki?
2012. dec. 12. 13:11
Szerintem ez lenne a normális. Még mindig nem értem, miért kell ennek meglepetésnek lennie, racionális szemmel nézve ez nem ajándék, hanem egy közös döntésnek kellene lennie további életüket illetően...
2012. dec. 12. 13:29
Édesanyám elmesélte, hogy anno apukám úgy kérte meg kezét, hogy egy délután elhívta magával vásárolni. Miközben sétáltak a városban és nézelődtek, egy ékszerbolt közelébe értek, ahol egyszercsak édesapám anyám felé fordult, és megérte a kezét. Miután édesanyám Igen-nel válaszolt, bementek az ékszerboltba és együtt választották ki a gyűrűket. Ennek 30 éve, és a mai napig mosolyogva, pozitívan gondol vissza rá édesanyám. :)
2012. dec. 12. 15:15
Én úgy gondolom, hogy ez teljesen egyénfüggő. Ezt szerintem meg lehet beszélni egymással.
"Figyelj drágám, ha majd eljutunk az eljegyzésig, szeretnéd a gyűrűt velem együtt kiválasztani, vagy megteszi bármelyik amit én választok?"
Ennyiből áll.
Engem pl. nem érdekelne hogy néz ki a köves gyűrű (ha lenne), de én ahhoz nem is ragaszkodom. Ha egyszer házasodnánk, úgy gondolom a karikagyűrű bőven elég és abba is annyi beleszólást kérnék, hogy én rühellem a rendes aranyat, nekem a fehérarany tetszik. (Mégiscsak egy életre vesszük.)
Ebben a témában senkire nem szabad hallgatni, mindenki ismeri a párját. Aki pedig nem biztos az eljegyzés vagy bármilyen más témában, beszélje meg vele hogy mennyire szeretne a szervezésben részt venni! Ez páronként eltér és nincs helyes lefolyás. Csak egyéni.
2012. dec. 25. 21:28
Kapcsolódó kérdések: