Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a barátnőmmel együtt vesszük meg neki a köves gyűrűt?
Én jobban örültem neki, hogy meglepi volt,én nem szerettem volna kiválasztani.
Az eladó is biztos szívesen segít, vagy vigyél magaddal egy barátot, barátnőt, aki valamennyire ismeri a barátnőd ízlését.
Egyáltalán nem gáz, ha tudod magadról, hogy nem találnád el az ízlését.
Tudja, hogy szereted, és miatta csinálod.
Ha már tény az eljegyzés, akkor maga a lánykérés úgysem meglepetés!
Ki szeretne 20-40-60 évig egy olyan gyűrűt viselni, amit rondának tart??????
Az eladó segítségére SEMMIKÉPP ne számíts, egy vadidegen SEMMIBEN nem fog tudni segíteni!
Egy barát pedig, még ha ismeri is a barátnődet, azt tudja, hogy tornacipős/tűsarkús típus-e, de nem valószínű, hogy valaha vettek már együtt jegygyűrűt.
Szerintem nem gáz! Mi együtt mentünk el a párommal gyűrűt keresni. Ő is így volt vele, hogy mi van, ha nekem majd nem tetszik a gyűrű. Bár mikor bementünk az üzletbe, akkor egyszerre böktünk rá a (most már saját) gyűrűre :-) Szóval Ő eltalálta volna. Na de mi van, ha nem...? Akkor hordajak egy olyan gyűrűt, ami egyáltalán nem tetszik...?
Egyébként így is volt részemről meghatódás, könnyezés, mikor megkérte a kezem. Pedig nem volt virág, nem volt letérdelés... stb. Nekem így volt tökéletes :-)
Szerintem egyáltalán nem gáz. Az se, hogy nem meglepetés a lánykérés időpontja.
Ha két ember X ideje együtt van, és már százszor átbeszélték a "jövő-témát", akkor egyébként se akkora meglepetés a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!