Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy gozzam fel ezt a kérdést?
Tapasztalatból mondom, hogy ha Te hozod fel a kérdést, és időközönként megemlíted neki, hogy "mikor kéred már meg a kezem, mikor veszel már el", az nem jó egy férfinek.
Az exemnél 2 év után ő forszírozta, majd belementem. Megkértem a kezét, és utána még 6-7 évet jártunk jegyben, majd szakítottunk, mert nem bírtam továbblépni a kapcsolatban a házasság felé.
A mostani kapcsolatomban másfél év után kértem meg a kezét, majd rá egy fél évre megvolt az esküvő. Nagyon boldogok vagyunk.
Nem akarlak lebeszélni róla, de vannak olyan döntések, amit a férfinak magától kell meghoznia, mégha ez évekkel több időbe is kerül, mint nektek nőknek.
Először lakjatok együtt, mert nagyon igaz az a mondás, miszerint "lakva ismeritek meg egymást"...
Kitartást!
Ha meg olyan mulya, hogy évekkel később sem lép előre, akkor le lehet vele ülni beszélgetni.
Egy év az viszonylag kevés idő, ezért nem lehetnek még sürgető elvárásaid.
A másik meg: egy férfi biztosan megkéri annak a hölgynek a kezét, aki számára a mindent jelenti.
Sehogy.
Előbb a helyesírásod hozd rendbe...
Csucsu! 19 éves vagy?
Mi értelme lenne az eljegyzésnek egy év után?
Ez egy olyan döntés, ami amúgy is a férfiben kell megszülessen először.
Van lakásotok, végeztetek az iskolákkal, munkahely, ilyenek? Elég stabilnak érzed a kapcsolatotokat? Mert az élet nem csak abból áll, hogy szeretjük egymást.
Ha a barátod az a típus, hogy minden jött-mentet eljegyezget 1 év után, lehet az sem a legjobb...
Egyáltalán tudod mi a jövőképe?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!