Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Melyik a jobb eljegyzésre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb eljegyzésre?

Figyelt kérdés

[link]

vagy:

[link]

2012. nov. 20. 21:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

Régen volt szokás nálunk karikagyűrűvel megkérni a menyasszonyt, a köves gyűrű inkább Amerikában szokás.

Mostanában átvettük mi is a dolgot, én nem bánom.

Szép, köves fehérarany gyűrűt kaptam eljegyzéskor, és van rá lehetőségünk hogy együtt válasszuk ki a karikagyűrűt.

Ízlések és pofonok, nekem a második verzió jobban tetszik :)

2012. nov. 20. 22:05
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
Nekem az első jobban tetszik. Nemszeretem a kétszínű dolgokat.
2012. nov. 20. 22:06
 13/25 anonim ***** válasza:
46%

Én meg akkor már inkább a karikagyűrűt tartom feleslegesnek. Általában olyan kis csúnyák, és a férfi kezén olyan hülyén néz ki a gyűrű. (persze azért nekünk is volt/van... valahol :) )

A két gyűrű közül nekem a második tetszik jobban, de szerintem az lényegtelen,hogy nekünk válaszolóknak melyik tetszik jobban. A kedvesed ízlését kell megtudnod, hogy az ezüstöt, aranyat, fehéraranyat szereti e jobban (illetve van a réz színű is, ha jól tudom) Amúgy formákra szerintem szépek nagyon. (hasonló a kettő)

2012. nov. 20. 22:09
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! :)

A Kedvesem fehérarany kedvelő,és a köveket is szereti,azt hiszem keresek akkor fehéraranyat a 2. formájában! Köszönöm még egyszer! :)

2012. nov. 20. 22:12
 15/25 anonim ***** válasza:
59%

Kedves Kérdező!

Nekem az első tetszik. Annál leesett az állam, mert annyira szép és annyira egyszerű, olyan szerelemformájú, ha lehet így mondani. Gyönyörű! Második az felvágós. Semmi érzelem nem jött nekem át abból. Mintha valaki meg akarna venni. Én az elsőnek örülnék a legjobban!

24/N

2012. nov. 20. 22:42
 16/25 A kérdező kommentje:

Igazad lehet :)

Nekem mind a kettő nagyon tetszik,és nem tudok dönteni.. :)

2012. nov. 20. 22:58
 17/25 anonim ***** válasza:
51%

A kérdés nem az volt, hogy kinek mi a szentsége, senkit nem érdekel a véleményetek arról, hogy kinek mi a hagyomány, meg kinek kell ilyen vagy nem. A kérdés az volt, hogy melyik jobb. Értelmezés 0, nem csoda, hogy a nőket csak úgy dobják, abba szólnak bele amit nem is kérdeztek, évek múlva meg majd sírtok, hogy valaki húzzon valami kereket az ujjatokra, annak meg remélem senki nem fog akinek nem kéne, mert lenne képe a másikhoz vágni, hogy de nekem nem kell.

Kérdező!

Attól függ, hogy milyen stílusú a barátnőd. Ha szereti az aranyat akkor a 2. de ha nem akkor mindenképp az első.

Nézd meg, hogy milyen színű gyűrűi vannak ha vannak és az alapján dönts.

2012. nov. 21. 10:53
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

Nekem az 1. jobban tetszik.

28/n

2012. nov. 21. 11:20
 19/25 anonim ***** válasza:

Az első nekem jobban tetszik, végül is csak annyi különbséget látok, hogy az első egy-, a második pedig kétféle színű. Na jó, nagyobb benne a kő és a foglalat kicsit csicsásabb, igen...

Jó ötlet, hogy megnézed, milyen színű és típusú gyűrűi vannak a barátnődnek. Meg a méret miatt is. (Csak nehogy úgy járj, mint a volt barátom, aki az egyik olyan gyűrűm alapján méretezett, ami a középső ujjamra volt jó, a gyűrűsujjamra meg persze nagy. Akkoriban több gyűrűt hordtam egy kezemen, így a középső ujjamra is vettem párat, ő meg persze abból szúrt ki egyet mintának. :) )

2012. nov. 21. 13:18
 20/25 anonim ***** válasza:
nekem az 1. :) nagyon szép és egyszerű :) a 2. is szép, de egy kicsit nekem már csicsás :) de egyébként mindkettőnek örülni fog :)
2012. nov. 21. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!