Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 9 év nagy korkülönbség?
Van egy férfi az életemben, 9 évvel idősebb nálam, már lassan 2 éve járunk is meg nem is. (szóval ilyen 1-2 hónap kihagyásokkal).
Nemrégiben felvetettem neki telefonon, hogy találkoznunk kellene egyet, ő pedig azt mondta nincs ideje. Mondtam neki, hogy lassan 3O éves, mások ilyenkor régen nősek, mi lesz vele?! Ő pedig erre azt válaszolta, hogy ki fogja várni, amíg hozzáérek agyilag, szóval ilyen 2-3 évet és engem akar feleségül venni.
Mi a véleményetek? (fáradtak kíméljenek!)
Na jó :) De akkor sem bíznék benne. Amit mondott, az nekem a "jó duma" kategóriába illik, megkaptad a neked tetsző választ, egy darabig hátha leszállsz a témáról.
Ne haragudj, ha kíméletlennek hangzik, de ez a véleményem.
Hát sajnos ez tényleg olcsó szöveg volt. Ráadásul , ha ezt elhitted, akkor igaza volt, hogy agyilag nagyon nem vagy a közelében.
Nem akarlak bántani, csak rávilágítani.
2 év elég idő ahhoz normál esetben, hogy két embernek ne legyenek 1-2 hónapos kihagyások és "ma dolgom van" szöveg.
Az, hogy telefonon beszélget vele, ámít ezzel-azzal, néha összefut veled. Na ez nem kapcsolat. Maximum neked megengedi, hogy elhidd ezt.
A korkülönbség relatív, nem lenne feltétlen sok. Ebben a helyzetben viszont az.
Sűrgősen állj elé határozottan, hogy hogyan tovább? Egy irányba haladtok az úton vagy továbbra is csak találkoztok a kereszteződésekben, mert neked ez nem megfelelő még 2-3 évig, amíg állítása szerint feleségül akar venni.
"Mondtam neki, hogy lassan 3O éves, mások ilyenkor régen nősek, mi lesz vele?! "
Lássuk be, ez eléggé úgy hangzik, mint egy felhívás keringőre :)))
14:28 hasznos válasz volt, köszönöm.
Én nem akarok keringőzni még senkivel, alig múltam 2O, talán pár év múlva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!