Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a korkülönbség?
25 éves nő vagyok és babát várok a páromtól aki 33 éves
és félek hogy kicsi sok a korkülönbség..
Szerintem ez nem sok, nem is értem miért merült fel Benned.
Én 27 éves vagyok, a barátom 40, és ebből nincs nálunk probléma.
20 évvel ezelőtt férjhez mentem, a párom 12 évvel volt nálam idősebb. Akkor, fiatalon nem számított a korkülönbség, büszke is voltam/voltunk rá!
De mire én 38 lettem, ő pedig 50... no igen... kiöregedettnek érezte magát, semmihez nem volt kedve, idegesítette minden.
20 év után mindketten úgy gondoltuk, jobb ha elválunk, nem is szabadott volna annak idején egybekelnünk.
De azért neked sok boldogságot kívánok!
Szia.
Én 25 vagyok,a férjem 40.Tegnap voltunk 4 éves házasok,és februárban leszünk 8 éve együtt.Egy igazi sármos 30-nak látszó párom van,aki 100%-ig megbízható és hű hozzám,neki 3 gyermeke van az előző házasságából,nekem nem lehet sajna gyermekem.De mérhetetlenül boldog vagyok vele,és a kisállataimmal(két nimfa papagáj és egy félperzsa tündér cicus).Sztem nem számít a korkülönbség még nálunk sem,ha igazán szeretjük egymást.
Békés Boldog Ünnepeket és Egészséges Kisbabát:Lizy
Szia én is 25 vagyok a párom, vagyis a férjem nekem is 40. 4éve vagyunk együtt 4hónapja házasok. Májusban én is teherbe estem és a párom imádta:-) Állandóan beszélt hozzá és simogatta a pocimat. Amikor sajnos két hónappal később elvetéltem szinte jobban ki volt borulva, mint én (pedig aztán én elég érzékeny vagyok). Imádom őt és ő is imád. Szereti a szétszórtságom a hebrencsségem a cserfességem, hogy mindig mindenre van valami válaszom:-) Soha senkivel nem nevetett annyit, mint velem. Nekünk ez a 15 év sosem jelentett problémát:-)
Egy 33éves férfi sokkal érettebb, mint egy 28. Ne aggódj, nem lesz semmi gond! Remélem sokáig boldogok lesztek és egészséges gyönyörű kisbabátok születik majd:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!