Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az alábbiak közül melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbiak közül melyik alkalommal jegyeznéd el a barátnőd?

Figyelt kérdés

Karácsony

Évforduló

Barátnőd születésnapja

Szilveszter

vagy egy hétköznap, ami ettől lesz különleges?

2012. nov. 15. 17:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. Én születésnapon, szilveszterkor, karácsonykor, névnapkor nem szeretném, mert az giccses és klisé (Valentin-napkor pláne nem :D), ráadásul legyen egy külön nap erre. Az évforduló még jó ötlet lenne, hiszen az a szerelmünk napja.
2012. nov. 15. 21:09
 12/16 anonim ***** válasza:
SZILVESZTER!!! vagy legyen egy külön nap erre de szülinapot semmiképp.
2012. nov. 15. 21:11
 13/16 anonim ***** válasza:

A szülinap, karácsony csak azért nem, mert azt másokkal is ünnepli az ember, és egy eljegyzés után már a többiek háttérbe szorulnának.

Az évforduló kicsit sablonos, lehet hogy akár számít is rá, ha már szóba került előzőleg. (Hozzátenném, hogy lényegében teljesen mindegy az időpont, úgysem az lesz a lényeg, hogy hányadika van, vagy milyen nap, ez csak az én véleményem.)

Szilveszter nekem kicsit furcsa, de jól hangzik.

A legjobbnak egy hétköznapot tartanék. Esetleg valamelyik ünnep után "utólagos ajándék"-nak. :) Vagy évforduló előtti napokban.

Ha én jegyezném el a párom, az évforduló előtti estén kérném meg a kezét. :)

2012. nov. 17. 09:55
 14/16 anonim válasza:
0%
én akkor jegyezném el a barátnőmet amikor éppen be nyit és én sex közben megcsalom
2012. nov. 19. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Bármelyik nap jó szerintem, a Karácsony és a Szülinap is olyan nap, mikor az ember "várja" ezt a dolgot, mikor úgy érzi hamarosan megtörténik.
2012. nov. 22. 14:36
 16/16 anonim válasza:
Szerintem akkor lenne a legromantikusabb, ha este elmennél vacsorázni náluk, és a családja előtt letérdelnél előtte és megtörténne az egész :) egy egyszerű hétköznap is megtenné szerintem, a lényeg az, hogy tiszta szívből jöjjön az ajánlat :') Sok szerencsét :)
2012. dec. 7. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!