Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös élet, így?
miért nem költözöm oda?
azért nem, mert tanulok, nincsen semmi pénzem, csak ami az ösztöndíjam. Semmennyit se tudok félretenni. Nem tudnék beszállni a rezsibe sem, és nem akarom, hogy ő tartson el engem. Januárban államvizsgázom, utána kezdek el dolgozni (remélem találok munkát), de még maradnék kb. egy évet a szüleimmel, azért, hogy félrerakjak, mivel nem mennék senki nyakára, úgy hogy nincs egy vasam se. Miért nem alszom ott? Vicces kérdés: azért , mert nem mondja mostanában egyáltalán, hogy aludjak nála, ráerőltetni meg nem akarom magam!
Amit művel nem normális. Volt jópár barátom, és hidd el, aki figyelt rám, nem erőltetett számomra merőben kellemetlen dolgot. 11kor menj haza, mert neki így kényelmes hogy nem alszol ott, mert utána mehet bulizni vagy csak maga akar lenni... de szeret téged... höhö ezen jót röhögtem. --- jól érzed hogy ez nem rendjén való.
Az családmodell hiányára meg az jutott eszembe, hogy bocs, nem tudom leírni az "a" betűt mert hiányoztam a suliból. És ez kit érdekel? vagy ha bármikor bármi történik, akkor majd mindig legyél megértő mert szegény milyen rossz volt neki? persze, ha a haverod akkor ok, de nekem nem kell olyan férj, aki nem tudja hogy hogyan kell viselkedni. De ki milyen. van aki mártír szeret lenni. amíg majd meg nem csal, és jössz azzal, hogy pedig én mekkora áldozatot hoztam érte. Na de ki kért rá?
Én a helyedben abbahagynám ezt a kapcsolatot, és elkezdenék találkozni valamelyikkel az érdeklődők közül. Mindenkinek van hibája, de amit a te pasid művel, hidd el azért van mert merőben önző, és ez csak rosszabb lesz, és egyre több dolgot fog megengedni magának, mert alapvetően nem vagy Te neki annyira fontos, mint ő neked, ha hagyod magad. Ha meg nem nézed el neki, akkor a kapcsolatnak vége, és itt jön be az a helyzet, hogy nem hagyod magad kihasználni. És nem is kell hagynod. Mert amint vége a kapcsolatnak, mert ő rájön hogy mégsem szerelmes beléd, akkor te sem mondhatod hogy kihasznált, mert sokan szoktakák ilyenkor a másik szemére vetni ezt, pedig nincs igazuk. A lényeg az, hogy mindenkinek annyit szabad elviselni egy kapcsolatban a másiktól, amit szívesen tesz meg, és amit ő is elvárna a másiktól. Ha neked valami már nem megfelelő, és számodra túl nagy elvárás a másik részéről, és a másik annak ellenére hogy ezt mondtad neki, nem hajlandó változtatni, mert neki így a kényelmes, akkor itt a vége a kapcsolatnak, mert ha netán mégis vége lesz a kapcsolatnak olyan okból ami az ő oldalán merül fel, nem tehetsz neki szemrehányást hogy kihasznált. mert sokan jönnek azzal, hogy mennyi mindent tettek a másikért, és mekkora áldozatokat hoztak, és milyen szemét a másik hogy kihasználta őket. Nos, ha mindenki betartaná azt amit az előbb írtam, akkor senkit nem lehetne kihasználni.
Én amióta erre rájöttem, és ehhez tartom magam, sose éreztem úgy hogy bárki kihasznált volna. Ami meg előtte történt, rájöttem hogy én voltam a hülye hogy mindez megtörténhetett.
34/N
Mintha a 16 éves önmagam írta volna ezeket a sorokat. 2 évig voltam egy akkor 23 éves sráccal. Úsztam a boldogságban,majd a fájdalomban. A szüleim tudtak róla, persze nem tetszett nekik, de tudták ha tiltanak, csak annál jobban vágyom majd utána. Tudták, hogy vele vagyok, jól vagyok, de nem mindent mondtam el, azt se, hogy a háza és buszmegálló között kb 5 km kellett gyalogolni, totál sötétben, elsőnek még néha kijött értem, azután már csak én sétáltam be. Egy este az utolsó busszal mentem hozzá, megígérte, hogy ott lesz és nem volt, hívtam nem vette fel, iszonyat nagy csapdába kerültem, nem volt busz amivel haza tudtam menni, ki kellett mennem egyedüla tök sötétben, többször majdnem belecsúsztam az árokba, összetalálkoztam egy totál részeggel, nagyon megijjedtem, de szerencsém volt és segített, hogy megtaláljam az utat.
A nagy vicc: a drága párom, meg aludt, amikor odaértem.
Azért gondolj bele mi történhetett volna, ha nem egy ilyen részeggel futok össze, vagy egy kóbor kutya megtámad. Senki észre se vette volna észre a sikításom.
Ja és a késések nála is természetesek voltak, ált 2-3 óra. Volt amikor el se jött. És képes volt úgy hatni rám ,hogy én érezzem magam szarul.
Persze ha a szex megvolt én is mehettem haza.
Én biztos, hogy csak arra kellettem.
Nálad azért vannak biztató jelek, hogy kapsz ajándékot, figyelmet, néha azért meglátogat. De nekem nagyon úgy néz ki, hogy vagy nem szeret igazán, vagy van valakije.
Az eljegyzésről meg csak annyi a véleményem, hogy ha ilyen kétségeid vannak, tuti nem kell neked gyűrű. A párod csak hiteget, az az ember, aki csak beszél, arról, hogy így meg úgy megkéri a kezed, azoknak általában csak a szájuk nagy. Mellesleg előbb éljetek együtt, vagy legalább töltsetek együtt jóval több időt, aztán gondolkodjatok eljegyzésen.
Félsz, hogy nem találsz jobbat: tudod én is így voltam, hogy nem lesz jobb azért alázkodtam meg ennyire, de egyszer csak megráztam magam, egy nap arra ébredtem, hogy én mekkora egy ba**m voltam, ekkor már szexre se kellettem a srácnak. Rá egy hónapra találkoztam valakivel,aki iránt megtapasztalhattam mi az igazán szerelemmel szeretni, mi az, ha valakiben megbízhatsz, tisztelnek és ha kell megvéd, 5 év járás után megkérte a kezemet, jövőre lesz az esküvőnk. Persze amikor az exem megneszelte, hogy van valakim, ígért fűt-fát, de én elhajtottam. Életem legjobb döntése volt. A vőlegényem a világ legjobb embere, azóta az exemnek is van egy több éves kapcsolata, de a csaj háta mögött folyamatosan fűzi a kislányokat pedig már elmúlt 30.
Te döntésed, te tudod , hogy meg tudjátok-e oldani. Kompromisszumokról szól egy kapcsolat, de mind a két félnek tennie kell érte.
Véleményem szerint is hanyagolnod kellene egy kicsit. Ha a hegy nem megy monhamedhez, mohamed megy a hagyhez alapon. Ha tényleg szeret és hiányzol akkor úgy is változtatni fog.
És mindenképp ülj le vele beszélgetni. Ahogy itt leirtad mi a problémád ugy meséld el neki is. Próbáljatok kompromisszumot kötni. Ha nem mondod el mi a problémád nyilván azt hiszi minden rendben készül az eljegyzésre te meg azon rágótsz igent mondj e?! Erről is beszélned kell vele. Mond meg neki, hogy ezzel még várni szeretnél. És hogy előbb orvosoljátok a problémáitokat.
Adj ennek a dolognak még egy kis időt és ne kifelé kacsingass. Ha nem változik a helyzet akkor pedig szépen elköszönsz és aztán kacsingathatsz másfelé.
Sok sikert.
22 éves vagy és hagyod hogy egy csávó így csicskáztasson? hát mi az, h átmész, szexeltek, aztán kitesz a sötétbe, hidegbe, és biciklizhetsz haza egyedül!????? OMG!!!!!
18 évesen nekem olyan barátom volt, h a lakásunk ajtajáig kísért minden vasárnap, mikor ott aludtam nála szombatonként. pedig 1.5 óra volt a hazaút, és ugye neki megint 1.5, hogy a saját otthonába jusson...
ezt a fiút hajtsd el jó messzire. nem kell sajnálni, hogy gyerekotthonban nőtt fel, sajnálja más, aki nem talál jobbat.
neked 2 esélyes udvarlód van, aki lehet, h sokkal lovagiasabb, normálisabb gyerek, erre itt balettozol ezzel a tiszteletet, férfiasságot hírből sem ismerő kiskölökkel.
ne rontsd el az életed.
Lenne egy kérdésem.
Véletlenül nem TE kapattad el???
Gondolom eleinte oda vissza voltál, hogy nála nyugodtan kettesben tudtok lenni és igy állandóan, ÖRÖMMEL te jártál hozzá. Akkor gondolom még nem érdekelt a sötét satöbbi.
Igy hozzá szokattad a jóhoz. Ez számára természetes. ÉS mindaddig amig nem mondod el neki, hogy ez igy nem igazán jó... nem fog magától rájönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!