Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös élet, így?
"Meleg punci házhoz megy."
Bocs, de ez kb. erről szól...
Hát? Szerintem szeret..de a maga módján.
Szerinte a szex a fontos, meg a nagy dolgok, az apróságok meg, hogy szívbajt kapsz a sötétben,hogy megvárat, hogy nem fejezi ki cselekedetekkel (mindennapi kicsikkel ) az érzéseit, az kiegyenlíthető kertásással, meg gyűrűvel.
Kérdés mitől ilyen? Ráébred-e hogy ilyesmikben jó lenne változnia?
Ha vársz, csörögj rá te, semmiképp ne várj félórákat.
Hogy pocsék a sötétben haza biciklizned mondd el, vagy menj busszal és várjon a megállóban, és kísérjen vissza az utolsó buszhoz.
Minden kapcsolat attól fejlődik, hogy alakítjuk. Lássatok hozzá! Sok sikert!
4es, az kimaradt a történetből, hogy gyermekotthonban nőtt fel, nagyon nehéz gyerekkora volt, semmilyen családmodell nem volt előtte. Emiatt próbálom elnézni neki ezeket a dolgokat, de már ott tartok, hogy nem menthetem fel mindenért, mert ezek elég alapvető dolgok, ráadásul 24 éves férfiról van szó, több kapcsolata is volt már... szerintem ennyi azért elvárható. Egyébként mindig kikisér a buszmegállóig, a biciklimet is eltolja egy darabon...ezzel nincs baj, az esik rosszul, hogy ő nem jön hozzám, illetve nagyon ritkán találkozunk.
Előző válaszolók: én sokszor meglepődöm, mi a fenének tűröm ezt... Sajnos az előzö kapcsolatomban a partnerem (5 év volt), megcsalt több alkalommal, és meg is vert többször... sajnos azt is eltűrtem, mert azt hittem, nem találhatok jobbat. Na ehhez képest próbálom, most nagyon megbecsülni a jelenlegi páromat, hogy ő "csak " késik, "csak" ritkán találkozunk, "csak" én megyek utána
Szerintem meg nincs olyan nagy probléma, mint amekkorát csinálsz belőle, meglepett hogy milyen válaszok érkeztek, nekem inkább az ugrott be hogy elég hisztis vagy. Nekem az jött le a szövegből hogy szeret téged, viszont elgondolkodnék magamon hogyha ilyen dolgok miatt már kifelé kacsintgatok a kapcsolatból...
Az én párom is 90%-ban mindig késik, eleinte próbáltam megváltoztatni, mivel én az a típus voltam aki nem tűri ha sokat kell várakoznia...aztán rájöttem hogy ez ilyen, senki sem tökéletes. Viszont az enyém is hoz virágot, és főz vacsit, vagy kiugrik reggel az ágyból és reggelit készít, és ezek pedig olyan dolgok amiket nagyra értékelek.
Szerintem ti nem beszélgettek eleget. Arról, hogy mi van bennetek, nem mondod ki elégszer hogy mi tetszik, mi nem tetszik..Mondd el neki ha valami bánt, ha rosszul esik, kérd meg hogy figyeljen oda dolgokra, pl. hogy úgy érzed te többet teszel meg a kapcsolatotokért (mert ha jól érettem erről van szó.) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!