Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok, hogy ő az igazi?
Valószínű, hogy megkéri a kezem. Sokszor kérdezte, hogy igent mondanék-e neki és folyton a gyűrűm macerálja az ujjamon. De megijedtem. Ő az, akit a sors mellém szánt(?), jól fog elsülni a dolog(?). Elgondolkodtatok előtte, mielőtt megtörtént az esemény(?)
Köszönöm, ha megosztjátok velem véleményeiteket, gondolataitokat.
Nem hiszek az igaziban. Ez csak mese.
Olyan embert válassz magad mellé, akinek a butaságait is el tudod nézni, akiről tudod, hogy ha megváltozna, akkor sem kapnál tőle idegbajt. Olyat, akinek, ha nem is ugyanazok a tervei a jövőre nézve, segít a tieidet elérni.
Közös tervek, közös értékrend. Nagyon fontos dolgokban ne legyen nagyon eltérő a vélemény.
Amúgy nekem jött egy sugallat, ahogy megláttam, hogy Ő AZ. Ez volt az első gondolatom, amikor megláttam.
Én is hittem másra, hogy igazi, de Ő mindenkinél másabb. Az álmaim, ami a végső kapcsolatomról szövögettem, Vele elérhetőek. Ő annyira szeret,ahogy csak én tudnám magamat.
:)
24N
Még a kapcsolatunk elején (még csak ismerkedtünk) megkérdezte, milyen a számomra ideális férfi. Miután leírtam neki a számomra fontos jellemzőket, utána kb. 1 hét múlva visszaolvasva rájöttem, hogy tulajdonképpen 1 az 1ben őt jellemeztem.
Egyszerűen érzem ezt. Vele akarok élni. Csak vele tudok.
Azt tartom az igazinak, akinél meg sem fordult a fejemben, hogy igent mondanék-e. Volt olyan kapcsolatom, ahol mérlegeltem, érveket kerestem pro és kontra, de aztán rájöttem, hogy ez már rég rossz. Az az igazi, akire feltétel és gondolkodás nélkül rábíznád magad.
Más kérdés, hogy lehet boldog házasságod olyan emberrel is, aki nem feltétlen az igazi...
Onnan, hogy ha arra gondolok, hogy Nélküle kell élnem, olyan félelem fog el, amit soha semmivel kapcsolatban nem éreztem még.
Onnan, hogy 10 év után is mikor megcsókol, teljesen elgyengülök, mindent elfelejtek, nem tudok gondolkodni.
Onnan, hogy 10 év után is szerelmes vagyok Belé, és minden nap úgy készülődök, mielőtt találkozunk, mint az első randi idején: órák hosszat és izgulva.
Azt hiszem ezek, és a közös 10 évünk biztosan mutatják, hogy igen, Ő az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!