Kismamák! Nektek hány hetesen született az első babátok
és hogyan kezdődött el az egész folyamat? Honnan
tudtátok, hogy azok már az igazi fájások? 34hkm
37 hetesen, elfolyt a magzatvíz, tehát könnyen felismertem. Igazi fájások nem jöttek, csak az oxitocin után, egyből kétpercesek. Minden jót! :)
2012. jún. 20. 05:38
2/13 anonim válasza:
40+4, fájásokkal kezdődött.
Sejtettem, hogy ez már az igazi, mert amikor jött a fájás, fel sem tudtam egyenesedni:) Nem lehetett semmihez hasonlítani, de tudtam, hogy ez már az:)
2012. jún. 20. 06:29
3/13 anonim válasza:
40+3 hetesen szültem. Nem tudtam, hogy ez most tényleg szülés lesz. Csak a derekam kezdett el fájni aznap hajnalban, mint amikor menstruálok. Aztán délelőtt kezdtem figyelni, hogy ez mintha ritmikus lenne. Elkezdtem írni a fájásokat, és ekkor jöttem rá, hogy ez az lesz. Este 7-re lett meg a kislányunk.
2012. jún. 20. 09:29
4/13 anonim válasza:
Mindenképpen felfogod ismerni,hogy ez már az.
2012. jún. 20. 10:39
5/13 anonim válasza:
35 hetesen. Nagyon erős, éles alhasi fájdalmaim voltak. WC-n, amikor könnyíteni akartam magamon nyomás közben még inkább fájni kezdett. Az ügyeleten szóltak, hogy szülni fogok. Én meg vártam, hogy menzeszgörcseim legyenek, meg keményedjen be a hasam, mert mindenki azt mondta, olyanok a szülési fájások. Hát nem.
2012. jún. 20. 10:56
6/13 anonim válasza:
És én nem ismertem fel, hogy szülök, mert totál mást vártam, csak azt hittem, baj van a babával, azért fáj ennyire a hasam meg még amúgy sem volt itt az ideje, de sajnos korán született.
2012. jún. 20. 10:57
7/13 anonim válasza:
39+6 napra szültem és nem voltam benne biztos, hogy ezek már azok. Reggel óta tompán fájt a derekam és az alhasam. Aztán este 8 körül elkezdett nagyon rendszertelenül keményedni (kb 15-2-6-3-13 percenként). Még ekkor sem gondoltam, hogy menni kell majd. Fé 11 felé többszöri zuhanyzásra sem múlt, hanem elkezdett erősödni. Na ekkor hívtam fel a szülésznőt, aki mondta, hogy inkább menjünk be. Éjfél körül beértünk a kórházba és reggel 7:46-kor született meg a kisfiam.
Könnyű szülést Neked!!! :)
2012. jún. 20. 11:16
8/13 anonim válasza:
Az elsőnél 39. héten a magzatvíz elfolyt így egyértelmű volt! A másodiknál 37+3 megrepedt a magzatburok és elfolyt több mint a fele a magzatvíznek de mire beértem a kórházba beforrt mert elvileg túl magasan repedt a burok és a magzatvíz(ben lévő apró zavarossága) eltömítette! 10 napos kórházi fekvés után úgy döntöttem ma meg akarom szülni. Eltávot kértem a kórházból és apa segítségével beindult a szülés fájásokkal 38+6. Hidd el ha ott az idő érezni fogod hogy az lesz az. 5 órával később már a karomban tartottam a fiam. Ez pont ma 1 hete történt. Az első fiam 3,5 kg a második 3,85kg. Makk egészségesek. Örömteli babavárást!
2012. jún. 20. 11:28
9/13 anonim válasza:
A szülés erős fájdalommal indult 34+0 hetesen. Leállították, majd 36+0-n született meg a fiam. Akkor nem tudtam, mi van velem, mert semmi nem volt jó. Aludni nem bírtam, feküdni sem. ülni alig. Estére felment a vérnyomásom, egész éjjel keményedtem, reggelre 6 ujjnyira nyitva voltam. Burokrepesztés után sokkal erősebbek voltak a fájásaim, 2 óra múlva meglett :)
33hkm
2012. jún. 20. 11:33
10/13 anonim válasza:
40+6ra szültem, 5-7 perces fájásokkal kezdődött. Egyből éreztem, hogy azok az igazi fájások. Egészen más volt mint amit addig jóslónak éreztem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!