Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák! Nektek hány hetesen...

Kismamák! Nektek hány hetesen született az első babátok és hogyan kezdődött el az egész folyamat? Honnan tudtátok, hogy azok már az igazi fájások? 34hkm

Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 00:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megrémít, hogy ennyien szültetek korán. Szombaton megijedtem, mert elég erős fájásaim voltak szünetekkel, de szerencsére azóta nem jelentkeztek újból.
2012. jún. 20. 11:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságokat :)! A 33 hetes kismamának boldog babavárást. Mikorra vagy kiírva?
2012. jún. 20. 11:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 38+4-re született. Hajnal fél 6-kor elkezdett folyni a víz, de nem sok. Fájások még nem voltak, csak össze-vissza keményedett a hasam. 7 után értünk be a klinikára, akkor már 4 centire nyitva voltam, fájás még mindig sehol. Fél 8 után kezdtem csak érezni mensi szerű fájásokat, azok kb. 4 percesek voltak. Aztán azért durvult :), az utolsó 2 óra kemény volt. De. fél 11-re lett meg a kislányom! Csudijó volt, legközelebb is ilyet szeretnék! :D
2012. jún. 20. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!