Kismamák! Nektek hány hetesen született az első babátok és hogyan kezdődött el az egész folyamat? Honnan tudtátok, hogy azok már az igazi fájások? 34hkm
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 00:23
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megrémít, hogy ennyien szültetek korán. Szombaton megijedtem, mert elég erős fájásaim voltak szünetekkel, de szerencsére azóta nem jelentkeztek újból.
2012. jún. 20. 11:40
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságokat :)! A 33 hetes kismamának boldog babavárást. Mikorra vagy kiírva?
2012. jún. 20. 11:41
13/13 anonim válasza:
Az én kislányom 38+4-re született. Hajnal fél 6-kor elkezdett folyni a víz, de nem sok. Fájások még nem voltak, csak össze-vissza keményedett a hasam. 7 után értünk be a klinikára, akkor már 4 centire nyitva voltam, fájás még mindig sehol. Fél 8 után kezdtem csak érezni mensi szerű fájásokat, azok kb. 4 percesek voltak. Aztán azért durvult :), az utolsó 2 óra kemény volt. De. fél 11-re lett meg a kislányom! Csudijó volt, legközelebb is ilyet szeretnék! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!