Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjam vagy tegyek a párom döntése ellen?
Milyen válaszok ezek? Ki akarna gyereket, ha nem veled akarja leélni az életét? Ennek semmi értelme.Nem lenne olyan , mintha a"csak azért" Többen házasodnak szerintem gyerek, vagy együttélés után, mint előre.Senkinek nem ez jut eszébe, hogy csak azért.(a csonkaországban, legalábbis) Amúgy meg kit érdekel? A gyűrűs eljegyzés a család előtt téged is megnyugtat.vELE BESZÉLJ, NE ITT RÉMÍSZTGESD MAGADAT!
10 hónap kicsit nem rövid mindkettőhöz?
ELVÁLT nő vagy. Egy GYEREKKEL, ami nem a párodé. Nem bántásból mondom, csak realizmusból, hogy azért annyira nem pattoghatsz, mint a gyermektelen, nem elvált szinglik.
Azt akarod, hogy minden "normálisan" menjen, szokás szerint, egyenes ágon, de komolyan, annak te vagy az első számú akadálya, mert nem tudod megadni. Nincs ezzel baj, de akkor minek követeled? Olyat vársz el mástól, amit magad nem tudsz megadni.
Vagy ezt csak én látom?
Hát nem tudom, de azért a 10 hónap igazán nem sok. Ráadásul ahogy előttem írták: van gyereked, túl vagy egy házasságon. Más nő örülne, ha egy gyerekkel találna magának egy olyan párt, aki apjaként szereti az előző házasságból született gyereket...
Persze álmaid lehetnek, de miért kell erőltetni ezt az esküvő dolgot? Ezzel pont az ellenkezőjét fogod elérni! Én nő létemre azt mondtam a Szerelmemnek, hogy inkább legyen mindig ilyen a kapcsolatunk, mint hogy összeházasodunk és elromlik vmi. 3,5 éve vagyunk együtt, 3 hét múlva megszületik a Lányunk és bár nem vagyunk összeházasodva, Apuka nevét fogja kapni és tudom hogy nagy szeretetben fogjuk nevelni. Hát nem ez a legfontosabb??
Szóval szerintem is gondolkodj egy picit, örülj hogy egy ilyen párt találtál magatoknak és szeressétek egymást! Papír nélkül...
Kérdező, ha te pontozgatsz, akkor egyáltalán miért tetted fel a kérdést?? Mert ahogy nézem, csak azok kaptak pozitív értékelést, akik azt írták amit hallani akartál...
Így mi értelme van?! Mindegy, a véleményem ettől függetlenül nem változott! Éljetek boldogan papír nélkül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!