Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elfogadjam vagy tegyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadjam vagy tegyek a párom döntése ellen?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt nagyon jó és harmonikus kapcsolatban. Én 27 éves vagyok, a barátom pedig 35. Neki nincs gyereke, nekem van egy kislányom a volt házasságomból. Nagyon szeretne gyereket és megbeszéltük, hogy nem védekezünk tovább. Én azt hittem, h így megkéri a kezem, h a baba családba szülessen. De nem tette, azt mondta, hogy majd akkor legyen esküvő, ha már megvan a baba, mert nem akarja elkapkodni az esküvő szervezését, mert csak 1x akar házasodni és az legyen szép és stresszmentes, én meg nem akarok nagy hassal az oltár elé állni,de azt sem szeretném, ha előbb lenne a gyerek és csak utánna az esküvő, mert az olyan mintha csak azért venne el, mert lett egy közös gyerekünk. Mit tegyek? Mondhatnám neki azt hogy akkor várjunk a babaprojecttel és majd az esküvő után térjünk vissza rá. De ez meg olyan zsarolás szagú.De ezzel nem adnám fel azt az álmom, h először esküvő és utánna gyerek. Sztem ez a normális.Igaz, már én is vágyom egy babára, de arra is h a normális sorrendben jöjjenek a dolgok. Mit gondoltok?
2009. aug. 10. 22:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is sok benne a kamu-szag. Előbb mindenképp legyen esküvő, utána gyerek. Ha azt mondja, h a gyerek nagyobb dolog, mint az esküvő, akkor miért ne lehetne előbb esküvő?? Szép dolog, h utánanéz a papíroknak, de még szebb lenne, ha belemenne, h kitűzzetek egy napot és elkezdenétek szervezni.
2009. aug. 10. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Milyen válaszok ezek? Ki akarna gyereket, ha nem veled akarja leélni az életét? Ennek semmi értelme.Nem lenne olyan , mintha a"csak azért" Többen házasodnak szerintem gyerek, vagy együttélés után, mint előre.Senkinek nem ez jut eszébe, hogy csak azért.(a csonkaországban, legalábbis) Amúgy meg kit érdekel? A gyűrűs eljegyzés a család előtt téged is megnyugtat.vELE BESZÉLJ, NE ITT RÉMÍSZTGESD MAGADAT!

10 hónap kicsit nem rövid mindkettőhöz?

2009. aug. 10. 23:10
 13/16 Srapnel ***** válasza:
42%

ELVÁLT nő vagy. Egy GYEREKKEL, ami nem a párodé. Nem bántásból mondom, csak realizmusból, hogy azért annyira nem pattoghatsz, mint a gyermektelen, nem elvált szinglik.

Azt akarod, hogy minden "normálisan" menjen, szokás szerint, egyenes ágon, de komolyan, annak te vagy az első számú akadálya, mert nem tudod megadni. Nincs ezzel baj, de akkor minek követeled? Olyat vársz el mástól, amit magad nem tudsz megadni.

Vagy ezt csak én látom?

2009. aug. 11. 05:57
 14/16 anonim ***** válasza:
55%

Hát nem tudom, de azért a 10 hónap igazán nem sok. Ráadásul ahogy előttem írták: van gyereked, túl vagy egy házasságon. Más nő örülne, ha egy gyerekkel találna magának egy olyan párt, aki apjaként szereti az előző házasságból született gyereket...

Persze álmaid lehetnek, de miért kell erőltetni ezt az esküvő dolgot? Ezzel pont az ellenkezőjét fogod elérni! Én nő létemre azt mondtam a Szerelmemnek, hogy inkább legyen mindig ilyen a kapcsolatunk, mint hogy összeházasodunk és elromlik vmi. 3,5 éve vagyunk együtt, 3 hét múlva megszületik a Lányunk és bár nem vagyunk összeházasodva, Apuka nevét fogja kapni és tudom hogy nagy szeretetben fogjuk nevelni. Hát nem ez a legfontosabb??

Szóval szerintem is gondolkodj egy picit, örülj hogy egy ilyen párt találtál magatoknak és szeressétek egymást! Papír nélkül...

2009. aug. 11. 08:33
 15/16 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, ha te pontozgatsz, akkor egyáltalán miért tetted fel a kérdést?? Mert ahogy nézem, csak azok kaptak pozitív értékelést, akik azt írták amit hallani akartál...

Így mi értelme van?! Mindegy, a véleményem ettől függetlenül nem változott! Éljetek boldogan papír nélkül!!!

2009. aug. 11. 11:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem pontozgattam le senkit!
2009. aug. 11. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!