Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra valami szabály, hogy mennyi ideig illik jegyben járni az esküvő előtt? Ill. hogy az eljegyzés után, ha még évekig jegyben jár a pár, az ciki?
HÁt ha szerinted és a Párod szerint is így jó, akkor semmi probléma. :) Bár én személy szerint az eljegyzést kevésbé tartom fontosnak, így nálunk csak i lett tűzve az időpont és amikor ezt a családnak is bejelentettük, onnantól járunk jegyben. Se vacsi, se külön eljegyzési gyűrű. De ha Te hagyományos eljegyzést szeretnél, akkor arra is rá kell készülni, anyagilag is. És akár most is megejthetitek.
Szerintem. :)
Nincs szabály, és nem ciki, csak értelme nincs sok. De ha nektek jól esik, csináljátok, nem ettől romlik meg egy jó kapcsolat, ahogy attól sem, ha nem jegyzik el egymást x időn belül.
Mondjuk az eljegyzésnél szerintem fontosabb lenne az együttélés megoldása, legalábbis elég rizikós elköteleződni úgy, hogy még egy napig nem voltatok összezárva egy fedél alatt, annak minden konfliktuslehetőségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!