Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eljegyezném a barátnőmet, nekem is kellene gyűrűt hordanom?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, de sosem vágtam ezt az eljegyzés dolgot.
Ha eljegyzem a barátnőmet, csak neki kell gyűrűt hordania, vagy nekem is kell, esetleg csak lehet, vagy nem is ajánlott?
És mennyivel utána kell megtartani az esküvőt? Fél éven, éven belül, vagy lehet még halasztani 1-2 éves távlatba?
Thx
2012. okt. 6. 20:30
11/11 Pub válasza:
nem proli a párom kifejezés. én minidg azt mondtam eljegyzés előtt is után is. most meg férjem. akkor lesz az esküvő amikor akarjátok utána ti döntötök. eljegyzés után nincs neked gyűrű esküvő után karikagyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!