Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ez a lány nem örül az eljegyzésnek. Vagy csak szerintem látszik ez az arcán?
Lehet, hogy csak nagyon meglepődött, de valamiért én azt látom, nem örül.
http://www.youtube.com/watch?v=X6sU66mUjI4&feature=youtu.be
(06:45-től kezdődik a lényeg)
És szeretnék szólni, hogy nem leszólom a lányt és ezt a videót, csak engem meglepnek az arckifejezései, azt látom rajta, nem örül az eljegyzésnek. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Örül, csak zavarban van.
Nem ismerjük a lányt, de ha nem az az ugrálós, visítós típus nagy nyilvánosság előtt, akkor teljesen természetes a reakciója.
hmm... nem sok esélye volt a lánynak nemet mondani ilyen szituban... :)
szerintem örül is, meg zavarban is van. tényleg semmi intimitás, olyan parádézós a dolog - a fiú nagyon igyekezett "eredeti" lenni, de lehet, hogy egy romantikus, esti gyertyás kevésbé hozta volna zavarba a lányt:)
szerintem iszonyat kínos helyzetbe hozták, és ebben tényleg ki van kényszerítve, hogy igent mondjon... remélem, aki ilyet tervez, az előtte belegondol, hogy a lány milyen típus, szereti-e a felhajtást meg ha a középpontban van, vagy visszahúzódóbb.
nem értem, mi ez a görcsölés az eredetiségen, nem arról van szó, hogy Oscar-díjért indulsz. ha egy lánynak nem kérik meg hetente a kezét, akkor bármit eredetinek talál, ha meg versenyezni kell, ott már baj van...
Tudod érdekes amit írsz...Én már évek óta azon gondolkodtam vajon egy nap, majd hogyan kéri meg a párom a kezemet. Folyton arra gondoltam biztosan sírni fogok, ilyenek...
mikor megkérte a kezem köpni, nyelni nem tudtam, alig bírtam kimondani, hogy IGEN. Más reakciót vártam magamtól, de annyira meglepődtem, hogy csak pislogtam...közben meg nagyon boldog voltam és vagyok, de akkor nem tudtam irányítani a reakcióimat. Kicsit meg is ilyedt a párom. De megnyugtattam egy igen-el...
Szerintem őrül neki csak nagyon zavarban van...
Vagy az is lehet, hogy nem így képzelte el. Bár nem gondolnám, hogy minden lány azon képzeleg hogy kérik majd meg a kezét, lehet csak nem igazán tudott mit kezdeni a helyzettel mivel rengeteg ember bámulta...
Az mondjuk nekem sem tetszene annyira, mert mindenki nyilván a reakcióját nézi és ezt az ember tudja így rögtön máshogy kezd reagálni ha nincs teljesen hatás alatt...
De amúgy magának a lánykérésnek őrült szerintem, lehet a módjának annyira nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!