Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ez a lány nem örül az eljegyzésnek. Vagy csak szerintem látszik ez az arcán?
Lehet, hogy csak nagyon meglepődött, de valamiért én azt látom, nem örül.
http://www.youtube.com/watch?v=X6sU66mUjI4&feature=youtu.be
(06:45-től kezdődik a lényeg)
És szeretnék szólni, hogy nem leszólom a lányt és ezt a videót, csak engem meglepnek az arckifejezései, azt látom rajta, nem örül az eljegyzésnek. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.
21:21-es! Nem tudom miért kell egyből leugatni az embert, direkt írtam, h nem bántásból mondom! De látom Te már nem bírtad ki, egyből támadsz. Nah mindegy, Te tudod.
A kérdésem arra alapoztam, hogy jópár ilyen videót láttam már, és rajta egyből azt láttam, hogy nem örül, míg másokról egyértelműen leolvasható volt a boldogság. De persze mindenki másképp örül és reagál egy ilyen helyzetben. Nem mondtam én semmi rosszat, csak azt, hogy SZERINTEM nem örül. Elég lett volna ha csak annyit írsz, hogy biztosan zavarban van és azért ilyen az arca és kész. Nem egyből engem ugatsz le, hogy baj velem. Nincs velem semmi baj, csak kérdeztem valamit. De hát egyre többször bizonyosodik be, hogy itt már azt sem lehet.:)
Én se látom rajta, hogy örülne!Szerintem nem így képzelte :) Meg pont egy bevásárlóközpontban? Semmi intimitás nem volt benne és már nem is ötletes ez a lánykérés....
Lehet arra gondol, hogy a párja most hülyét csinál magából a táncikálással :D
Igen,lehet az is benne volt,amit előttem írtak.
Dicséretes dolog az,hogy a pasi nem hétköznapi módon akarta megkérni a lány kezét,de ez inkább égő volt. Gondolom ebbe is sok energiát fektetett bele,szóval ennyi erővel valami jobbal is előállhatott volna.
Látszott a "táncosok" arcán is az unalom,a koreográfia valami borzalom volt,az előadásmód szintén. Ez inkább csak ugrálás volt. Vagyis lehet a csaj sem egészen így képzelte. Meg ugye közrejátszik az is,hogy ilyen helyzetben ki mondana nemet? -ergo rá volt kényszerítve hogy igent mondjon,még ha valamilyen oknál fogva nemet is akart volna mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!