Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánykérés és az eljegyzés között nálatok mennyi idő telt el?
Figyelt kérdés
Számomra a kettő egyébként ugyanaz, de páromnak nem. :)
(Lánykérés: köves gyűrűvel udvarias érdeklődés, hogy méltóztatok-e a kedves felesége lenni, eljegyzés: karikagyűrűt is veszünk, és mindketten viseljük)
2012. szept. 19. 15:45
11/17 anonim válasza:
Megkérte a kezem,igent mondtam,aztán ahogy tudtunk 1-2 hónapon belül együtt elmentünk gyűrűket nézni,karikagyűrűt,megrendeltük,2 hét múlva megjött,aznap felhúztuk egymás ujjára kint az utcán, ahogy az üzletből kiléptünk.Azon a hétvégén tartottunk egy eljegyzési vacsit.
Köves gyűrűt a házasságkötésünk után kaptam,nem volt sok pénzünk előtte.
12/17 anonim válasza:
Mi a karikagyűrűt csak az esküvőn húztuk fel egymás ujjára, de két eljegyzés/lánykérés volt. Először volt egy meglepetésszerű extra lánykérés, majd kb. egy hónap múlva volt egy ebéd nálunk, ahol összeült a két család, és megünnepeltük, hivatalossá tettük az eljegyzést, és bejelentettük az esküvő időpontját.
13/17 anonim válasza:
Egy hónapja volt a lánykérés,"hivatalos" eljegyzést november, december tájékára szándékozzuk :)
14/17 anonim válasza:
Nyáron kérte meg a kezem a párom, december 25-én leszünk 3 évesek, akkor tartjuk az eljegyzési vacsorát a családdal, jegygyűrűkkel.
15/17 Pub válasza:
??????????
karikagyűrű az esküvő után van.
16/17 anonim válasza:
Nem nálunk az volt előbb,és nem is akartam másik gyűrűt,de kaptam később.
17/17 anonim válasza:
Eljegyzéskor a karikagyűrűt a menyasszony bal kezének gyűrűsujjára húzza a vőlegény..esküvőkor pedig a jobb kezének gyűrűsújjára húzza a leendő feleségének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!