Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Anyóskérdés! Mit tegyek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyóskérdés! Mit tegyek az utálatos anyósom ellen?

Figyelt kérdés

Sose voltak problémáim a fiúim szüleivel, de most, hogy azt hiszem megtaláltam az Igazit, ezzel akadtak gondjaim. Eleinte semmi baja nem volt, viccelődött, sokat mosolygott, beszélgetett velem, de tegnapelőtt összevesztünk a barátommal és biztos mondott neki 1-2 dolgot rólam és másnap mikor mentem hozzájuk, elvittem neki a régen odaígért sütis könyvet. Bementem a konyhába és nyújtottam neki a könyvet, és erre csak ránézett vágott egy flegma fejet és azt mondta hogy nem kéri.

Sírtam egy csomót miatta, mert soha sem voltam vele tiszteletlen, se bunkó, se más. Az én barátom kijön a szüleimmel. Mit tegyek? hagyjam rá vagy nyaljam tovább a seggét? Minden válaszolónak zöld pacsi!

2012. szept. 1. 08:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
igazad van! köszi. még várok válaszokat.
2012. szept. 1. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:
46%

Ne hagyd magad!

Beszélj a pároddal, és mondd meg, ez neked nem tetszik. Ő ne mesélje el anyucinak, hoyg ti mikor mit csináltok, és anyuci ne pofázzon bele.

Most komolyan, képzeld el, ha külön éltek majd, és veszekedtek, pl. nem ízlik az ebéd, a pasid meg hazafut a mamihoz panaszkodni?!

Mami meg majd felhív, és leteremt, hogy nem a fia fogára valót főztél?!

Nevetséges!

2012. szept. 1. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:
23%

Hát először is a pároddal kell megbeszélned. Egyrészt ne tálaljon ki mindent, másrészt pedig közölje anyóssal, hogy a ti kapcsolatotok és az anyós-meny kapcsolat különböző és ne vonjon párhuzamot.

Egyébként anyósnak igazán lehetne annyi esze, hogy rájöjjön, a fiatalok összevesznek-kibékülnek, zajlik az élet. Biztosan nem az ő flegma fintorától fogtok együtt maradni/vagy szétmenni...bár hosszú távon komoly gondot fog okozni.

Az én párom anyósom minden egyes beszólását úgy helyből lekezelte, hogy én csak pislogtam. Egyszer említette csak meg, hogy nem illő a harisnya amit felvettem, hát rendesen megadta a magáét. És ezt így kell, az elejét kell venni minden ilyennek különben elfajulhatnak a dolgok.

Akármekkora nagy veszekedés is volt köztetek, sőt mégha válófélben vagytok vagy bármi, anyós akkor is kultúráltan elbeszélget veled, mosolyog és semmi véleményt nem nyílvánít a történtekről, nem az ő dolga. (bár így működnének az anyósok) :-)

2012. szept. 5. 15:31
 14/14 anonim válasza:
15%

Sajnos akármit csinálhatsz, a mama mindig ki fog a hátad mögött beszélni.

Jó korán kimutatta a foga fehérjét.Bár inkább most derüljön ki hogy ki is Ő valójában,mint évekkel később.

Ha már most ilyen,később se lesz jobb,sőt...

Én csak a saját példámból tudok tanácsot adni:

Oda ne költözz!!!!!!!

Sajnos itt csak a kölcsönös jópofizás marad,mert te hiába leszel kedves, a hátad mögött ki tudja miket nem mond majd...

A pároddal meg mindenképp beszélj,mert ez nem normális hogy mindent a mamával oszt meg.

De ha ebből veszekedés lesz,vállald,mert egy ilyen gyereknek nem való kapcsolat aki mindig anyucihoz fut...

2012. szept. 5. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!