Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni a barátnőm kezét, de hogyan?
Nagyon szereti a különleges,egyedi dolgokat,így szeretném ezt is különlegessé tenni a számára. Szóval nem ez a vacsis,tortába/italba eldugott gyűrűs változatot. Viszont én elég fantáziátlan vagyok ilyen téren. Tudnátok valami jópofa ötletet adni? Nők,ti milyen eljegyzésről álmodoztok? Vagy milyen volt a tiétek?
Köszönöm a válaszokat
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de a folytatásos játék szerintem is nagyon jó ötlet.
Szerintem egy dolog a LÉNYEG: ne sejtsen semmit! Totális meglepetés legyen!
Én rájöttem, hogy a barátom meg akarja kérni a kezemet az elejtett megjegyzéseiből.
Szia.
Én is olyan nő vagyok aki mindenből az extrát a legegyedibbet ,különlegesebbet szereti,de ez más.Ha a párom elém térdelne és (külföldi kiutazása előtt) feltenné azt a bizonyos kérdést én lennék a világon a legboldogabb!!!:) Néha a kevesebb,több :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!