Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jogom megkérni a kezét?
A barátnőm egy igazi angyal, gyönyörű, kedves, odaadó, nagyon jó humora van, bárhol jár, mindig egyből középpontba kerül, mindenki elsőre megszereti,...valóban egy nagyon magával ragadó személyiség.
Ezzel szemben én egy teljesen unalmas srác vagyok, csúnya, kövér, inkább az az otthon ülős, vannak barátaim, de nem vagyok az a nagy ismerkedős.
Sokat gondolkozok rajta, hogy vajon miért van velem? Úgy érzem csak visszafogom mindenben, félek, hogy fele annyit se tudok adni neki, mint amit tőle kapok (mindenféle téren), unalmas élete lesz velem. Bár most még teljesen tökéletes a kapcsolatunk, a kezdeti szerelem csak egyre erősebb, de ha egyszer visszatekint erre az időszakra, vagy csak rám néz, mi van ha azt gondolja majd, hogy csak elpazarolta rám az életét?
Ráadásul gyönyörű, nagyon! És ez nem elfogultság, folyton próbálkozik nála rengeteg férfi, ha elmegyünk valahová együtt nekem is gyakran gratulálnak teljesen idegenek, hogy milyen szép. Azt hiszem bárkit megkaphatna.
Akkor miért van velem? (nem vagyok gazdag vagy ilyesmi, sőt...)
Szerintetek van hozzá jogom, hogy egy ilyen lány életét összekössem az enyémmel? Annyira félek, hogy rossz lesz így neki.
5 éve vagyunk együtt.
24/F
első:
tudod nagyon rossz érzés, amikor bárhol jársz, látszik hogy mindenki furán néz rátok, hogy mit keresek én mellette, mindenki lenéz emiatt, mintha csak egy tévedés lehetnék.
biztos nem volt még ilyenben részed, de hidd el, te is elgondolkoznál ezen, amit írtam.
"Olyan ez, mint amikor csontsovány lányok kiírják a fotójuk alá, hogy "szerintetek mennyit kellene még fogynom..?""
Gondoltál már arra, hogy nem dicsekednek, hanem testképzavarosak?
Miért ne kérhetnéd meg a kezét. Ha nem akar hozzád menni nemet mond. De miért ne akarna, ha 5 éve veled van?
És még valamit kihagytam: akárhányszor akárki elmondja, hogy milyen szép, mindig csúnyának látja magát, képes emiatt rosszul érezni magát, sírni, és igazából attól is félek, hogy ez amiatt van, mert rám néz, látja hogy én hogy nézek ki, és ebből gondolja, hogy ő is biztos csúnya.
Őszintén ez is nagyon bánt :(
Hát, ha mindketten ennyire kínlódtok az énképetekkel, sürgősen vegyetek igénybe segítséget. Egy pszichoterápia akár egyénileg, akár csoportban szükséges lenne, mert így egymásra is ráterhelitek a gyötrelmeiteket, sőt a leendő gyerekeknek is ezt adjátok tovább...
Sok boldogságot!
igenis van jogod, a házasság normális esetben két ember döntése, te kérdezel, ő pedig igennel/nemmel felel. ha veled van 5 éve, valószínűleg nem egy fellángolás.
lehet, hogy azért jön ki olyan jól az emberekkel, mert annyira meg akar felelni nekik. lehet úgy érzi, neked önmagában megfelel, nem kell erőlködnie melletted, akkor viszont te vagy a tökéletes számára. :)
Ha elégedetlen vagy magaddal, akkor miért nem változtatsz? Nem a rossz szándék mondatja ezt velem. Csak, ha nem érzem jól magam a bőrömben, akkor teszek valamit. :)
Kis sport, diéta, új haj, amit gondolsz... :)
Egyébként meg úgy gondolom, szeret téged, és igyekezz bebizonyítani neki, hogy ő úgy jó, ahogy van, és szereted. :)
Ugye tudod, hogy mekkora egy b@lfasz vagy! Más ilyen nőről álmodik, aki hozzád ragaszkodik már 5 éve, te meg itt keseregsz, ahelyett, hogy élveznéd az életet vele!!!
Rázd már gatyába magad, öcsém!
A legjobb úton jársz afelé, hogy egyszer elveszítsd!
Lehet, hogy arra gondol, hogy ha tényleg ilyen orkszerűen randa vagy, hogy másnak úgyse kellesz, így nem hagyod el.
Most jobb?
Valós probléma. Nyilván próbálkozhatsz azzal hogy erősítesz vagy társaságba jársz, de a természetetek gyökerestül nem fog megváltozni teljesen akkor sem. Nektek kell döntenetek, hogy a különbségeitek erősebbé teszik a szerelmeteket vagy esetleg gyengítik.
Hogy mondjak valami reménytelit is, volt olyan házaspár ismerősöm ahol a férfi kocka volt, a nő pedig társasági lény, és eleve úgy indultak hogy ezt felvállalták. Ők azt mondták nekem hogy ők ezt keresték és érdekessé tette a házasságukat hogy alapvetően mások voltak
Mindenesetre hozzá kell tenni hogy a tapasztalat azért az hogy a közös nevező a fontos. A vonzerő és népszerűség egy dolog, de mi van ami közös bennetek? Hobbi amit mindketten szerettek? Politikai meggyőződés? Hogy hány gyereket szeretnétek? Mik azok a közös törekvések és élmények amire egy házasságot lehet alapozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!