Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jogom megkérni a kezét?
A barátnőm egy igazi angyal, gyönyörű, kedves, odaadó, nagyon jó humora van, bárhol jár, mindig egyből középpontba kerül, mindenki elsőre megszereti,...valóban egy nagyon magával ragadó személyiség.
Ezzel szemben én egy teljesen unalmas srác vagyok, csúnya, kövér, inkább az az otthon ülős, vannak barátaim, de nem vagyok az a nagy ismerkedős.
Sokat gondolkozok rajta, hogy vajon miért van velem? Úgy érzem csak visszafogom mindenben, félek, hogy fele annyit se tudok adni neki, mint amit tőle kapok (mindenféle téren), unalmas élete lesz velem. Bár most még teljesen tökéletes a kapcsolatunk, a kezdeti szerelem csak egyre erősebb, de ha egyszer visszatekint erre az időszakra, vagy csak rám néz, mi van ha azt gondolja majd, hogy csak elpazarolta rám az életét?
Ráadásul gyönyörű, nagyon! És ez nem elfogultság, folyton próbálkozik nála rengeteg férfi, ha elmegyünk valahová együtt nekem is gyakran gratulálnak teljesen idegenek, hogy milyen szép. Azt hiszem bárkit megkaphatna.
Akkor miért van velem? (nem vagyok gazdag vagy ilyesmi, sőt...)
Szerintetek van hozzá jogom, hogy egy ilyen lány életét összekössem az enyémmel? Annyira félek, hogy rossz lesz így neki.
5 éve vagyunk együtt.
24/F
H miert van veled? Nem minden a szepseg es a penz. az csak egy eszkoz egy atmeneti, felszines bodlogsaghoz.
Miert van veled? Mi fontos egy nonek, csak egy parat felsorolok, h pl nekem mik a fontosak:
- emberi ertekek
- megbizhato
- bizalom a masik fele, nem kell felnie h megcsal
- megerto
- aki mellett az lehet az ember aki, nem kell megjatszania magat, nem kell szemelyiseget valtani, vagy visszatartani magat
- harmonikus kapcsolat
- meg lehet a masikkal beszelni mindent, nem kell felni h kinevet vagy lenez
- nem agressziv, nem ut ver
- nem iszik
- nem dohanyzik
- nincs karos szenvedelye mint drug vagy jatekgepezes
- ugy szeret ahogy vagyok es ugy fogad el ahogy vagyok
- jo ferj es apa alany a jovoben.
Amikor fiatal voltam nekem a dogos pasik tetszettek, csinos vekony, sportos, szoke lany voltam, tehat barkit meg tudtam kapni. Voltak is ilyen pasijaim, de tapasztalatbol el kell h mondjam, h arra jok ezek a klassz pasik, h legyen egy jo kis kalandod, ha nem tervezel a jovore csak akarsz egy nagy fellangolos kapcsolatot akkor ezek a dogos sracok nagyon jok. De ha vki olyan h naiv es hisz a szerelem szepsegeben ezek a pasik erre alkalmatlanok. Sajnos en tobbszor megegettem a kezem ilyen pasikkal, es a vegen egy atlagos, jol kepzett, okos, nem kigyurt, megbizhato, karos szenvedelyektol mentes ferfihoz mentem ferjhez. Mert nem akarok tobbet ejszakakat vegig sirni, tudom h nem csal meg, tudom h nincs tobb noje, nem kell felnem h kimaradozik, es imadja a kislanyunkat. Jo ferj es remek apuka, es tudod a 30as eveimbe lepve ezek az ertekek szazszor fontosabbak voltak nekem, mint a gazdagsag, vagy a szepseg.
Én megértelek.Kisebbségi érzésed van a pároddal szemben.Viszont ,persze, miért ne kérhetnéd meg a kezét?
Jogod van boldognak lenni vele!
Viszont, nem tudom, mennyire vagy rá féltékeny.Mert ahogy írod, bombanő, és ne úgy éld le majd mellette az életedet, hogy rágod a körmöd,vajon megcsal e?
Te mekkora balf.asz vagy!
Ha dagadt vagy fogyjál le, ha unalmas vagy, legyél izgalmasabb és becsüld meg, hogy ilyen nőd van.
5 év nagyon hosszú idő... 5 év után bőven kiderül/szóbakerül a JÖVŐ.
Gondolom nálatok is.
Azért van veled, mert szeret. ÉS 5 év alatt már bőven elmúlik a kezdeti szerelem, ismer, ezek szerint olyannak szeret amilyen vagy.
Szerintem ha ennyire jó barátnőd van, már rég meg kellett volna kérned... Lehet ő már vár rá...
Különben meg az eljegyzés még nem házasság. Szerintem az lenne a legjobb ha megkérnéd majd elmesélnéd neki utólag, hogy miért haboztál... Légy vele őszinte és beszélgessetek el picit. Szerintem picit önbizalomhiányos lehetsz.
Amúgy meg lehet, hogy csak azért sír ha a szépségéről van szó, mert lehet a megfelelő embertől nem kap elég visszajelzést. Tudja, hogy mennyire szépnek tartod?
Szerintem, ekkor csak akarja tőled is hallani...
Vagy lehet az összes barátnőjét már 1-2 év után eljegyezték őt meg 5 után se és ezért nem érzi magát szépnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!