Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni a barátnőm kezét, de hogyan?
Figyelt kérdés
Nagyon szereti a különleges,egyedi dolgokat,így szeretném ezt is különlegessé tenni a számára. Szóval nem ez a vacsis,tortába/italba eldugott gyűrűs változatot. Viszont én elég fantáziátlan vagyok ilyen téren. Tudnátok valami jópofa ötletet adni? Nők,ti milyen eljegyzésről álmodoztok? Vagy milyen volt a tiétek?
10es vagyok. ilyesmire gondoltam. Ez mondjuk nem egy téren van de ötletes és nem drága szerintem.
2012. aug. 28. 21:34
12/24 anonim válasza:
Hűű,itt mindenkinek ennyi pénze van?Nekünk albi,meg hotel mellett,nem igazán telne ilyen repülőzésre...Ha esetleg a kérdező sem akar 50-100.000ért bérelni,akkor sztem maradnak a sima lánykérős cselekedetek.Nem tudom,hogy mit szeret párod csinálni,mi a hobbija.Én mániákusan imádom a lovakat,járunk lovagolni,és tök szép lenne,ha leszállna a lóról,mondván,hogy leejtett vmi,aztán odajönne az én lovamhoz,letérdelne,és megkérné a kezem.Vagy ha van kutyátok,kösd a nyakába a gyűrűt,és küld be hozzá a szobába(jó esetben)kirohan hozzád a másik szobába,mire te ott várod térdre ereszkedve...NEm tom ezzel segítettem-e.Amúgy a repcsisek is jók,csak én nem áldoznék rá ha férfi lennék... :D Mert utána még hivatalos eljegyzés a családnak...majd esküvő...Győzd finanszírozni...
2012. aug. 28. 21:47
13/24 anonim válasza:
hotel helyett hitelt akartam írni :D
2012. aug. 28. 21:48
14/24 anonim válasza:
Most miért kell itt albit meg hitelt említeni? Mégis ki a fenét érdekel a nyomorod? Közben meg irigykedsz itten! Semmi köze a kérdéshez!
2012. aug. 28. 21:51
15/24 anonim válasza:
Ha az elsőt megcsinálod én segitek, vállalom az egyik rendőr szerepét. Ugyis mindig rendőr akartam lenni.
2012. aug. 28. 21:52
16/24 anonim válasza:
A hármas nem működne, mire odaérnek, valami jó magyar már szétszedni az állomásokat.
2012. aug. 28. 22:09
17/24 anonim válasza:
16-os! Ne legyél már ilyen negatív! Ezek a pontok, amiket kellene érintenie, lehetnek mondjuk a kedvenc cukrászdájuk, akármilyük, ami mondjuk egy hely, tehát még fel sem lehet túrni.
Aki meg a plakát drágaságával jött, azzal közölném, hogy pl 4 lepedőt egybevarrni, és ráírni a feliratot nem egy hatalmas összeg.
Ami még eszembe jutott, az ugyanez az ötlet, de azzal a csavarral, hogy az utolsó állomás egy barát lenne kocsival, akihez be kell ülnie a lánynak, és bekötött szemmel elautóznának a szülőkhöz (vagy saját magukhoz, ha a szülők messze élnek - így az otthoni készülődés is titkos lenne) és a családdal együtt lenne a lánykérés.
2012. aug. 28. 22:32
18/24 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem a nők tudják jól ha a pasi beköti a szemüket akkor itt vagy kérés lesz vagy dugás.
2012. aug. 28. 22:35
19/24 anonim válasza:
Na figyelj "ittenkém",látom honnan "gyüttél"... XD Nyomorban te élhetsz nem én az biztos.A válaszom idevágott,mert nem tudhatjuk,hogy a kérdezőnek mit enged meg az anyagi helyzete,nem mindenkinek megy az extrább lánykérés,amit írtam is,hogy attól függetlenül jónak találok,csak kérdés,hogy ők mit engedhetnek meg maguknak.Ha kötözködni van kedved,ne belém állj,mert engem az ilyenfajta emberek mint te nem tudnak felhúzni,csak jól elmulattatnak... :D :D :D Kedves kérdező,mennyit szánsz rá,mert ez is fontos,addig hiába írunk ezt-azt látod belekötnek az emberbe,ha az éppen különbözik tőle.Szóval ha nagyszabásút szeretnél,akkor olyan ötleteket adunk,de ha "olcsóbbat",de különlegeset,akkor meg olyanokat.Csak nem derült ki a kérdésedből a te szándékod,hogy különleges alatt te mit értesz.
2012. aug. 28. 22:36
20/24 anonim válasza:
Mi a szepesi várat mentünk megnézni, mikor már végigjártunk mindent, még sétálni akart egyet a várfalon. Távol a többi turistától aztán elkezdett matatni a zsebében, majd elővette a kis díszdobozt :D Bár már beszéltünk a kapcsolatunk szorosabbra fűzéséről, akkor mégsem sejtettem semmit, eléggé meglepődtem. Ez elég hangulatos és emlékezetes módja volt a dolognak, örültem neki, hogy nem reggeli közben hozakodott elő vele. Most is jó visszagondolni rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!