Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekházasság? Ha a legjobb barátodat kiakarja toloncolni a bevándorlásügyi hivatal, hozzámennél-e, hogy itt maradhasson, ha megkér?
Nem tudom mennyi a törvényi feltétele, biztos meg van határozva meddig kell házasnak lennie. És biztos nem 1-2 év van benne.
Én külföldön élek, itt szoktam látni ilyen házasságokat. Itt fordítva, a magyarok mennek hozzá a helyiekhez. Bár mindig hatalmas szerelemnek mondják az esetet...de akkor is pár hónap ismeretség után összeházasodni, kicsit gyanús.
Én megtenném, bár nehéz lenne a párommal megbeszélni.
Mondjuk fura, hogy egy évig nem talál munkát és európai, nem lenne olyan nag gond hazautaznia meg vissza.
De ez csak tőletek függ, nyilván te nem veszítenél vele, gondolom nincs komoly pasid, aki most ezt ellenezné, ha meg majd lesz, ezt szerintem simán elmagyarázhatod neki, és amikor oda kerül a sor, akkor elváltok.
Mivel együtt laktok, ezért még ha ellenőriznek, abból sincs gond, mert azt nem kifogásolhatják, hogy külön szobában alszotok, nagymamámék nem érdekből házasodtak, de az 55 év alatt, amíg házasok voltak soha nem aludtak egy szobában, ha nem volt muszáj (mert nagyapám nagyon horkol, ez az egyszerű oka volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!