Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Érdekházasság? Ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekházasság? Ha a legjobb barátodat kiakarja toloncolni a bevándorlásügyi hivatal, hozzámennél-e, hogy itt maradhasson, ha megkér?

Figyelt kérdés

2012. aug. 26. 20:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen, ha tényleg olyan jó barátok vagytok. Az, hogy mennyire ellenőrzik... Gondolom Amerikában nagyon figyelnek az ilyesmire, itthon szerintem nem nagyon van pénz olyanokra, hogy ellenőrizgessük a házasuló bevándorlókat, de ezt csak én gondolom...
2012. aug. 26. 21:15
 12/23 anonim ***** válasza:
67%

Igen.

Persze csak barátok vagyunk. Közben neki van egy barátnője, aki elég rosszul bánik vele. Én a szerkesztőségben dolgozom, és szerelmes vagyok a főnökömbe. Egymás vállán sírjuk el a bánatunkat. A barátnő megcsalja őt, rajtakapja. Én berúgok a céges partin és lefekszem a főnökkel, de másnap már másnak csapja a szelet. Mindketten depisek vagyunk. Közben ránk száll a bevándorlási hivatal, és őt ki akarják toloncolni, de akkor ráébredek, hogy ő volt mindig nekem az igazi, taxiba vágom magam, és száguldok a reptérre, hogy még időben elcsípjem. Sikerül, szerelmet vallunk egymásnak, a marcona hivatalnok szíve azonnal meglágyul, és a szerelmem itt maradhat, ahol rendezünk egy rendes esküvőt.

2012. aug. 26. 21:16
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
minden szempontból jobban jár ha hazamegy. munka, életszínvonal, közösség, megbecsülés.
2012. aug. 26. 21:18
 14/23 anonim ***** válasza:
65%

12-es, milyen jó kis film :)))

Egyébként köszi, aki töröltette az afrikai - közel keleti válaszomat. Semmi rasszizmus nem volt benne. Gratulálok. Te nem olvasol újságot, nézel tévét?

2012. aug. 26. 21:19
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Együtt éltek, tehát az ellenőrzés se lenne gond. Azt nem kérhetik, hogy d_gjatok egy ellenőre szeme láttára.
2012. aug. 26. 21:21
 16/23 renji7575 ***** válasza:
16%

Tényleg megér neked ennyit? Te fogod őt eltartani ha nemtalál állást? A barátok ilyet nem kérnek egymástol..

Max ha egyik elmondja bánatát akk a másik felajánlhatja a segítségét.

De ilyet kérni-.-

Ha jótakarsz magadnak vagy neki akkor inkább had menjen haza. Mellesleg megjegyezném hogy a 'bevándorlók' azért jönnek az országunkba mert náluk az nincs. így kiturva minket a saját munkahelyeinkröl. Szerintem ez már nem magyarország hanem egy beszennyezett keverék.

Minden van itt csak a magyar az nemsokáig.

2012. aug. 26. 21:31
 17/23 A kérdező kommentje:

Én semmi rasszizmust nem éreztem a kommentedben, jogos volt a kérdés.

Köszi mindenkinek:)

2012. aug. 26. 21:35
 18/23 anonim ***** válasza:

Neeeeeem tenném:)

Inkább segítenék utána járni, hogy mit lehetne tenni. Lehet-e fellebbezni, vagy valahogy időt nyerni?

Munka? tanulás? milyen lehetőségek vannak még? [link]

2012. aug. 26. 21:40
 19/23 anonim ***** válasza:

[link]

ezek közül semmit se talált 1 év alatt? és most is csak egy látszatházassággal akarja megoldani???

V. Hosszútávú tartózkodás

A 90 napot meghaladó tartózkodás szabályozása nemzeti hatáskör, tehát nincs egységes gyakorlat a schengeni tagállamok között. A Magyarországra hosszabb távra beutazni kívánó külföldi tartózkodási engedély iránti kérelmet nyújthat be. Ennek pozitív elbírálása esetén egy egyszeri, tartózkodási engedély átvétele céljából történő beutazásra, és legfeljebb 30 napos tartózkodásra jogosító vízumot kap.

A tartózkodási engedély kérelemhez - a beutazás céljától függően - a következő támogató dokumentumokra van szükség:

Keresőtevékenység folytatása

munkavállalási engedély,

munkaszerződés,

magyarországi lakhatását igazoló dokumentum. és

igazolás arról, hogy miből fog élni, amíg az első fizetését meg nem kapja (magyarországi bankszámlakivonat, munkáltató igazolása, hogy előleget ad stb.), illetve

igazolás a jövedelemszerző tevékenység jellegéről (Társasági szerződés), határozat cégbírósági bejegyzésről,

magyarországi lakhatást igazoló dokumentum,

igazolás a munkakör betöltéséhez szükséges szakképzettségről,

nyilatkozat, igazolás az éves (a várható éves) jövedelemről,

igazolás a Magyarországon rendelkezésére álló pénzösszegről,

az előző évi egyszerűsített mérleg (már működő cég esetén),

igazolás arról, hogy nincs a cégnek köztartozása (már működő cég esetén),

amennyiben vannak a vállalkozásnak magyar munkavállalói, úgy azok munkaszerződése,

újonnan alakuló vállalkozás esetén rövid üzleti terv.

Tanulmányok folytatása

iskolalátogatási igazolás,

a magyarországi lakhatását igazoló dokumentum (kollégiumi elhelyezésről szóló igazolás vagy lakásbérleti szerződés tulajdoni lap másolattal), és

a magyarországi megélhetését igazoló iratok (bankszámla kivonat vagy a szülők nyilatkozata, hogy a magyarországi tartózkodás összes költségét vállalják, vagy igazolás ösztöndíjról),

az oktatási intézmény igazolása a tandíj befizetéséről/tandíjmentességről.

Családegyesítés

a magyarországi lakhatást igazoló dokumentum,

a magyarországi megélhetést igazoló dokumentum,

házassági/születési anyakönyvi hiteles másolata, és

a magyarországi rokon útleveléről készített másolat.

Látogatás

hivatalos meghívólevél vagy közjegyzői okiratba foglalt meghívás,

igazolás a meghívó átlagos jövedelméről,

a tulajdoni lap másolata, és

a meghívó útlevelének vagy személyi igazolványának másolata.

Gyógykezelés

a fogadó egészségügyi intézmény neve, címe,

igazolás a gyógykezelésről, annak jellegéről, várható időtartamáról,

anyagi fedezet igazolása a gyógykezeléshez és a magyarországi tartózkodáshoz,

a magyarországi lakhatás igazolása, ha nem kórházban tartózkodik,

kiskorú gyermek, vagy ellátásra szoruló családtag kezelése esetén a kísérő szállásának és megélhetésének igazolása.

Kutatás

akkreditált kutatószervezettel kötött fogadási megállapodás, és

amennyiben a kutató a szükséges anyagi fedezettel nem rendelkezik, a kutatószervezet írásos kötelezettségvállalása arra, hogy a kutatónak az engedélyezett tartózkodás időtartamát meghaladó tartózkodása esetén megtéríti a kiutasításával kapcsolatban felmerült költségeket.

Önkéntes tevékenység folytatása

törvényben meghatározott fogadó szervezettel kötött szerződés önkéntes tevékenység folytatásáról (pl. helyi önkormányzat, egyház, könyvtár, stb.).

2012. aug. 26. 21:51
 20/23 anonim ***** válasza:
93%
igen, ha jó barátom. én is kikötném hogy 1 évre, addig kibírnám hogy nem ismerkedek/együtt lakok vele de semmi több!
2012. aug. 27. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!