Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek, hogy megkérjen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megkérjen?

Figyelt kérdés
Több mint 7 éve vagyok a párommal van egy 3 éves kislányunk!Jól megvagyunk ! éve együtt lakunk!Szóbahoztuk már a dolgot de nagyon vágyom már rá hogy elém álljon s megkérjen gyűrűvel mindennel ahogy szokás!!!De az nem jól venné ki magát ha megkérném rá!!!
2009. júl. 22. 15:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
szerintem már a baba elött össze kellett volna házasodni mert így már nem lesz az igazi és ha beszéltetek már róla akkor mit beszéltetek? vesd fel neki h te szeretnéd és beszéljétek meg h ő mit gondol erről aztán ha beleegyezik akk vágjatok bele az meg h összeházasodtok sztem nem fog változtatni semmin ami rossz irányba lehet sokan arra fogják h a házasság miatt ment tönkre... mért menne attól tönkre? ez szerintem nem igaz de erről is megoszlanak a vélemények
2009. júl. 22. 17:10
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Odamész a párodhoz, amikor FIGYEL Rád, és ezt mondod neki: "Nagyon vágyom már rá hogy elém állj s megkérj gyűrűvel mindennel ahogy szokás!!!" Aztán figyeled a reakciót. Ha valami baja van ezzel, és a kapcsolatotok van olyan szinten, akkor el fogja mondani, hogy mi a gondja. Sajnos, ha a kapcsolat nincs ezen a szinten, akkor nem. Ekkor várj egy-két hónapot türelmesen, aztán kérdezz rá! Van aki szerint a házasság egyáltalán nem olyan fontos. Nem beszéltetek erről korábban?

Lehet, hogy egyszerűen neki nem fontos, ezért nem gondolja, hogy Neked az.

(Amit itt feljebb írt valaki az baromság, ettől még vannak kötelezettségei, amiket teljesíthet is, nem ezen múlik. Gondolom a kislány is az Ő nevén van, nem?) Ezért valahogy Neked kell a tudomására hozni, hogy NEKED viszont fontos lenne a ceremónia.

Bár az is jó kérdés, hogy ez miért fontos Neked, ha már 7 éve együtt vagytok, és van egy 3 éves kislányotok? Eddig rendben volt, most meg úgy érzed, nincs melletted eléggé? Mire kell az a papír? Miért pont most? Mi a baj, ami korábban nem volt jelen? A 7 év hűség és a gyerek közös felvállalása mellé milyen pluszt jelent ez Neked? Egyszerűen szeretnél egy lakodalmat? Vagy a környezeted nyomja ezt Rád elvárásként? Nem értem.

2009. júl. 22. 17:14
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

Én is szeretném.De sajnos a kapcsolatunk elején/az előző válással ért véget/egy beszélgetéskor azt mondtam, én még egyszer nem megyek férjhez.Ő pedig ebből kiindulva nem is kér:(Azt mondta neki az egy vissza utasítás volt,még egyszer nem kér belőle....

Pedig nálunk is van gyerek, évek óta együtt vagyunk....de hát ez van.Így jártam.:(

2009. júl. 22. 17:22
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Bizonyára szeretnéd, ha hivatalosan is felvállalna téged és a gyereket. Csakhogy - szerintem az a bökkenő - a világon mindent megkap a mostani helyzetben is, amit a házasság nyújtana neki, ezért nem tartja fontosnak a papírt. Te pedig szeretnél "asszony" lenni, mert azt hiszed, az valamiben is más státusz volna a számodra. Nos, én megtapasztaltam mindkét pozíciót és mondhatom, a világon semmi különbség sincs közöttük. Asszonyként is és élettársként (barátnőként) is ugyanúgy mosok, főzök, takarítok, moziba, színházba járok. És az emberek sem néznek rám másként sem ebben, sem abban a szerepben. Szóval, ha valóban jó a kapcsolatotok, nem volna szerencsés akár csak egy pillanatot is megkeseríteni azzal, hogy megpróbálod olyasmire rávenni a párodat, amit ő saját magától nem akar. Ha úgy érzed, hogy szeret téged is és a kislányotokat is, örülj neki és nyújtsd minél hosszabbra a nyugalom és a boldogság idejét.
2009. júl. 22. 17:32
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
mennyi önző hülye pitsa jár ide!
2009. júl. 22. 18:36
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!!!

Valahogy jólesne ha megkérne,tudom ,hogy szeret de az valahogy jól esne a szívemnek(ezért lehet sokan kigúnyolnak majd de ez van)Nekem az is elég lenne ha kettőnk közt felhúznánk a gyűrűt,nem feltétlenül lagzi csak ez a szimbólum,hogy érezzem még ennyi idő után is elvenne!!!

2009. júl. 22. 20:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem gúnyolódásról van szóm hanem arról, hogy fel sem merül benend az a kérdés, hogy ő mit szeretne. és ez önzőség. De kérdezd inkűább meg, h mit gondol a házasságról. Hagyd a sok baromságot, hogy ékszerbotl előtt meg ilyen olyan ócska utalgatások. Állj ki elé és kérdezd meg, hogy hogy tervezi szeretne e esküvőt a jövőben. És ha nem akkor miért nem. Kiváncsi vagyok mit gondol ő.

Az is lehet, hogy komoly oka van, hogy nem tarthattok, pl nincs pénz rá, nem tudom milyen anyagi helyzetben vagytok, mind1 is ezt megbeszélitek.

A lényeg az lenne, hogy ne önző legyél, hogy az legyen amit te akarsz (és ezt te is látod, hogy így van most, ezért írtad, hogy biztos kigúnyolnak, ha úgy éreznéd, hogy totálisan rendben van a gondolataiddal akaratoddal minden, akkor fel sem merülne benned, hogy bárki is beszól).

Kiváncsian várjuk a reagálást.

2009. júl. 23. 01:03
 18/20 A kérdező kommentje:
Megvolt!Beszélgettünk!!Azt mondja nagyon szeret s el venne most is 5 év mulva is és el vett volna az első percben is ,csak mivel nincs még saját lakásunk s ha az Isten is megsegít jövőhónapban meglesz rá a pénz,most az az első!S utána jöhet a többi,csak most neki fontosabb hogy megteremtse a közös kis otthonunkat!!!S egy lagzi most pénzkidobás lenne s pár hónappal eltolná a közös lakást!!!MEGÉRTEM....
2009. júl. 23. 10:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor beletrafáltam, hogy pénz, és hogy oka van rá. Gondolom nem hazudik, hanem te is látod, hogy nem a házasság meg esküvő az első hanem az, hogy egy rendes környezetet teremtsetek magatoknak meg a gyereknek.
2009. júl. 23. 12:06
 20/20 anonim ***** válasza:
82%

Én voltam az "amikor FIGYEL Rád" -válasz.

Örülök, hogy tudtatok beszélni, és sikerült is tisztázni a dolgot.

Ui.: Ezért nem szeretem a konfrontatív tanácsokat. Mert túl könnyű a bolhából elefántot csinálni.

2009. júl. 23. 12:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!