Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideje lenne vagy ráér még?
Nem korfüggő és végképp nem attól függ, hogy egy csapat idegen mit mond a neten.
Csakis attól függ, hogy mikor akarják mindketten. Kiemelem, MINDKETTEN.
A saját életetekhez ne mi, idegenek adjuk már a receptet. A ti döntéseiteket pontosan azért kell nektek ketten meghozni, mert ti éltek majd a következményeivel. És hogy jó vagy rossz következményei lesznek, azt jelenleg senki nem tudja megmondani, hiszen ti ismeritek magatokat, bizonyos dolgokat pedig senki nem lát előre. Bocsánat, hogy ilyen haszontalan voltam, de talán mégis ez a leghasznosabb, amit a kérdésre mondani lehet.
Két egykorú közt is ordító különbség lehet, ami az érettséget illeti, de azt javaslom, amíg egy ilyen döntést nem tudtok ketten meghozni, addig ne is hozzátok meg. Értem én, hogy tapasztalatokat akarsz hallani, de gondolj bele, milyen válaszok érkeznek majd:
-fiatalon házasodtam, nem bántam meg, csináljátok ti is
-fiatalon házasodtam, rosszul tettem, várjatok még
-idősebb korban is zátonyra mehet egy házasság
-idősebben megfontoltabban döntesz, várj még
NEKTEK kell azt érezni, hogy igen, ez működni fog. Lehet, hogy tévedtek, de lehet, hogy 10 év járás után is hoztok rossz döntést.(mert gondolom az eljegyzés azért foglalkoztat, mert házasodni is akartok)
Az eljegyzés jöhet szerintem, házasság meg a tanulmányok befejezése után...
Nálunk is hasonló a helyzet, én 22 vagyok a párom 23. Mondjuk a párom nem dolgozik, mert nem tud egyetem mellett...Én meg most keresek munkát...
De 5 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást. Egy eljegyzésbe belemennék, házasságba amikor a párom végzett az orvosival.
Eljegyzés simán. Már középiskolában volt egy csomó menyasszony osztálytársnőm...
De a házasság csak akkor jöjjön, ha megvan a saját külön kis fészek és mindketten munkába álltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!