Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! A kézmegkérés elutasítása véget vethet a kapcsolatnak a részetekről?
hát függ az októl, de hogy nagyon próbára teszi az biztos
olyan 80-90%-ra teszem hogy vége.
bocsánat, én nő vagyok, de azért leírom a véleményem.
A lányKÉRÉSnek nem az a lényege, nem azért KÉRDEZIK meg a férfiak, hogy biztosak legyenek? tehát ez csak formalitás? úgy értem, hogy a kérdésben ott van a lehetőség, hogy nemet mond a kiszemelt, nem?
Nagyon sok nő van, aki vágyik arra, hogy elvegyék, mégsem történik meg, mert a férfi nem akar házasodni, mégis vele marad, mert szereti, és az, hogy a pasi nem akarja elvenni, nem jelenti azt, hogy nem szereti a nőt. Namármost ezt a nőnek tudomásul kell venni. De ha a nő kéri meg a pasit, az nagyon cinkes, mint tudjuk a 21. században, tehát ez a lehetőség kilőve. Összefoglalva:
1. ha a nő akar házasodni, és a férfi nem, akkor sebaj, szeretjük egymást, még lehetünk együtt, csak nem lesz róla papír.
2. Ha a férfi akar házasodni, és a nő nemet mond, akkor hagyjuk ott a nőt, mert tuti nem szeret minket, az nem elfogadható, hogy esetleg ő nem akar férjhez menni.
hogy is van ez?
nem vagyok házasságellenes, sőt, nemrég mentem férjhez, csak érdekelne ez az oldal is.
25/N
Hát,véleményem szerint igen.Ugyanis a kéz megkérését a nők általában szeretik és tuti hogy igent mondanak.Meg hát,a férfi megveszi a gyűrűt,
a nő meg nem fogadja el?Ez azért elég ok arra,hogy vége legyen a kapcsolatnak
"Hát,véleményem szerint igen.Ugyanis a kéz megkérését a nők általában szeretik és tuti hogy igent mondanak."
De az én párom nem a nőkkel jár általában, hanem velem, és eléggé ismer már...
"Meg hát,a férfi megveszi a gyűrűt, a nő meg nem fogadja el?Ez azért elég ok arra,hogy vége legyen a kapcsolatnak"
Na ezért nem tetszik nekem, amikor valaki előre megveszi a gyűrűt, és nem együtt válasszák ki, mert van egy érzelmi zsarolás jellege, olyan "most már muszáj, mert ez drága volt". Mindenki kiröhög emiatt, de te most megerősítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!