Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Azt hiszem keresztbe húztam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem keresztbe húztam a párom számításait, akaratlanul. Szerintetek is így ésszerű?

Figyelt kérdés
No, közvetve húztam át a párom számításait, azt gondolom. 5 éve vagyunk együtt, 1-2 hónap múlva költözünk össze, amint meglesz a ház, ahová megyünk. Én most végeztem az egyetemmel, jelenleg a diplomás munkanélküliek táborát erősítem, de azon vagyok, hogy munkát találjak. Jelenleg kb. 150 E. forintom van ösztöndíjakból meg ilyenekből, ez nem túl sok...Görögországi nyaralást terveztünk, amire meg is lenne a keret, de utána zéróban lennénk. Eddig így is volt, csakhogy változott az albérletünk, költöznünk kell onnan, ahol a párom eddig lakott. Ez egy kertes ház lesz, jóval drágább és ezt-azt még be kell szereznünk föltétlenül...így felvetettem a páromnak, hogy hagyjuk el az utazást, talán jövőre. Nagyon el volt keseredve, mert még nem volt alkalmunk külföldre menni lehetőségünk nyaralni, most összejöhetett volna. Láttam rajta, hogy dühös volt és csalódott, azt mondta a régi terve dőlt össze (mostanában sokat emlegette az eljegyzést, ezért gondolok erre)...Pár nap múlva újra átbeszéltük a dolgot, szerinte is így ésszerű, csak most nem olyan lesz a dolog mint tervezte és nyaralni sem megyünk. Tudom nem ez a világon a legnagyobb baj, de szerintetek jól döntöttünk? Időnként még mindig felhozza a nyaralást...:(
2012. júl. 12. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Te vagy most az értelmesebb. A pénz a beköltözésre kell, nem a nyaralásra. Ha meg akarja kérni a kezed, remélem, tudja, hogy nem a helyszín, hanem az érzelmek számítanak! (Mi lassan 7 éve vagyunk együtt, de sosem volt közös nyaralásunk, pedig már össze is házasodtunk.)
2012. júl. 12. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól döntöttetek. Egy hosszútávú, nagyobb jó érdekében mondtatok le egy rövid távú, gyors élvezetről. Ezt úgy hívják hogy előrelátás, felelősségtudat, és ez sokakból hiányzik. Majd nászútra elmentek valami szép helyre :)
2012. júl. 12. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha neki megéri hogy nyaralás után éhenhaljatok akkor menjetek
2012. júl. 12. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi:)

Nyilván éhen nem halnánk, de kellenek házartási cuccok, szőnyeg, vasaló, mikró, sütő, ilyenek...ami ha összeteszed egyszerre nem két ft.

2012. júl. 12. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az ésszerű. Ha többen gondolkoznának így nem lenne annyi hitel miatti gond.
2012. júl. 12. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, ilyen helyzetben nem éri meg a külföldi nyaralás. Hs elmennétek, talán nem is éreznézek olyan jól magatokat, ha az anyagi oldalára gondoltok :(
2012. júl. 12. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg akarja kérni a kezed,azt tengerpart nélkül is meg tudja.
2012. júl. 13. 08:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze, biztos rossz érzés neki, hogy nem tud a tervei szerint cselekedni, de be kell látni,a hogy neked van igazad. Nyaralni később is mehettek, pár év múlva, az eljegyzést pedig Mo-n is emlékezetessé teheti. :)
2012. júl. 13. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!