Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A férfi akit szeretek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi akit szeretek már többször elvált. Igy is hozzámennétek? Lehet, hogy velem se sikerül neki? (gyereke nincs, nekem se)

Figyelt kérdés
Az 1. felesége elhagyta őt mert beleszeretett egy másik férfiba( A felség szerint nagyon keveset tudtak a munka miatt együtt lenni)A 2. feleségét igazán sose szerette csak az első feelségét. Mikor megismerkedtünk akkoriban vált a 2. felségétől. Közel 2 év eltelt azóta és megemlítette a házasságot.
2009. júl. 12. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Én azt mondtam volna elsőre, hogy nem feltétlen számít ez, mert nem mindenki olyan szerencsés, hogy elsőre megtalálja az igazit. Viszont ahogy elolvastam, hát vigyázz azért vele, mert elvett már egyszer egy nőt, akit nem szeretett és nem habozott elválni tőle. Szóval ő is hibás volt valamilyen szinten ebben a dologban. Azért nem lehetetlen, hogy ti jól meg legyetek hosszú házasságban, a személyiségén sok múlik, kevés róla annyit tudni, hogy kétszer elvált...nem feltétlen fog elválni újra, de az is lehet, hogy igen. Neked kell annyira ismerni, hogy tudd, milyen.
2009. júl. 13. 05:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is két férjet "fogyasztottam" el. Sőt köztük volt egy 10 évig tartó élettársi kapcsolatom is, ami felér a harmadik férj szereppel. Most pihenek, de várom a negyedik áldozatom, akivel több évig együtt élhetek, aztán Ő is csere lesz. Vagy nem???

Nem tudni, mert az összes kedves férjemet és élettársamat is nagyon szerettem, de valami miatt mindig kihült a kapcsolatunk. Biztos bennem is van hiba, de ...

2009. júl. 15. 00:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed hogy szeret, nyugodtan vágj bele, hisz az elsőt, akit szeretett, nem ő hagyta ott...
2010. okt. 2. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:
hogy alakult a dolog???
2012. aug. 29. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!