Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan repülőt ami egy szívet rajzolna az égre?
Figyelt kérdés
Csak olyat találtam ami reklám céljára van cégeknek.Mennyibe kerül egy ilyen "üzenet" szerintetek?2012. júl. 10. 19:24
1/6 anonim válasza:
A kecskeméti repülőnapon láttam egy magyar repülőst (nem Bessenyeit, de a nevére nem emlékszem), aki nemcsak hogy szívet rajzolt, de még egy nyíllal is "átlőtte". Azért ez nem kis mutatvány, egy mezőgazdasági repülővel nem fog venni. Az ár meg gondolom függ attól is hogy milyen messzire kell menni.
2/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálom megnézni akkor ennek a repülőnapnak a résztvevőit,hátha találok valakit:)
2012. júl. 10. 19:42
3/6 anonim válasza:
Sajnos ebben az országban nem divat az ilyesmi :)
A "légi reklámosoknál" próbálhatsz árajánlatot kérni, nem esznek meg.
Csak a gatyádat is elkérik :)
4/6 A kérdező kommentje:
3 : igen,ezt találtam én is,és pont arra gondoltam hogy náluk ez nem lenne valami olcsó mulatság,persze megkérdezni még ingyen van:)
2012. júl. 10. 19:59
5/6 anonim válasza:
Meglepkék, élményajándékok - keress rá, sokmindent megoldanak! :)
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!